Teşekkur ederim degerli yorumlarınızdan ötürü... Daha iyileri sizin olsun arkadaslar...
Printable View
Teşekkur ederim degerli yorumlarınızdan ötürü... Daha iyileri sizin olsun arkadaslar...
Çok güzel maşaallah.
Çok güzel maşallah. Güzel bir seçim yapmışsınız,böyle ender hothatchleri görmek güzel :) Hayırlı olsun.
yanlız bu mesajın hoş olmamış bu foruma yeni üye olduğundan burdaki insanları da tanımıyorsun herkesin kendine göre bi aracı var. bende şahsen ortada araç yokken böyle konu açılmasını doğru bulmuyorum aracın gelir kendin çeker fotolarını koyarsın en doğrusu budur bence:icon_tup:
Seat bayisine gittigimiz zaman, ya da bosverin gitmeyi, bir telefon actigimiz zaman bize Ibiza Cupra siparisi gecsek ne zaman teslim alabilecegimizi soylemezler degil mi? Tipimize falan bakarak siradan insan olmadigimizi anlayinca mi bilgi verirler ? Sacmalamissiniz. :)
Karsindakini tanimadan boyle artistik mesajlara gerek yok.. Sakin ol biraz..
Karsıdakini tanımayla ne alakası var kardeş onu anlamadım? Karsımdaki beni tanımadan amacımı anlamadan neden eleştiriyor onu soyleyin peki?Merak etmeyin o arabayı gunde kaç kişi soruyor gidip bi sorun seat bayisine hatta diger illerdeki seat bayilerine aracı almak istiyorum diyin bakalım tamam getirtelim diceklermi merak ediyorum? Tr de kaç bayi bu aracı getiriyor bana soylermisin? Ayrıyeten basta yazdıgın mesajda insan bi tanısır direk fiyatı nekadar diye sormanıda anlamış değilim hersey para degil... Madem fiyatını merak ediyosun ara sor bakalım seatı bilgi versinler sana...
Hayırlı uğurlu olsun, doğru bir seçim yapmışsın zamanında benim de FR alma niyetim vardı şekli falan çok hoşuma gidiyordu fakat değmeyecek bir fiyat vermişlerdi arabaya alamamıştık. Tek kafama takılan nokta FR daki görüntüyü keşke Cupra'sına verselermiş, ön tampon falan çok daha şık FR da, http://www.arabalar.com/image/arabal...der-5500-2.jpg. Ancak öyle şeylere takılmamak lazım, takıldıkça benim içim gidiyor. Umarım kazasız belasız binersin.
Auto emocion :)
Bu arada yeni okudum geçmiş mesajları da, aracının üretilmemiş olmasını bas bas bağırmak görgüsüzlükten başka birşey değil benim gözümde. Ben öyle anlıyorum veya. Bu arada ben daha geçen hafta servisteyken orda laf lafı açtı konuştuk araç hakkında mevcut bilgilerin hepsini veriyorlar serviste. Kendi aracını pazarlamadıktan sonra nasıl satsın adam?
vermiş olduğunuz linkteki araç FR değil sport rider modelidir. FR tamponu daha farklıdır.
http://i243.photobucket.com/albums/f...ibiza-fr-1.jpg
Yorumunuz için Tesekkur ederim sagolun varolun...
Diger konu ile ilgili yorumunuza gelince o sizin gozunuzde oyle benim gozumde farklı bir mesele diger insanların yaptıgıda benim gozumde baska birsey onu burda soylemiyecegim...
Ayrıyeten verdiğiniz linkteki arac Sport Rider modeli yukarda arkadas zaten gerekli cevabı vermiş fazla bilginiz yok heralde sizinde bu araclar hakkında....
Ben şu sıradan insanlar kısmını anlamadım hayırdır Bugatti Veyronmu sipariş verdinde haberimiz yok ? Aldığın arabanın 2 katını motoruna harcayan insanlarda var burda ama kimse birbirine böyle laflar etmiyor sen başka forumlarla karıştırma kalkıp sizin gibi sıradan insanlar falan diye ithamlarda bulunmuşsun. Gayet normal birşey söylemiş Faberge arabanın kendi resimi olsaydı demiş bölüm ismi gayet açık ve net Otomobilleriniz. Herkes sipariş verdiği otomobilin internetten resmini koyarsa burası wallpaper bölümüne döner.
Evt o kısmı anlayamadıgın kesin yazdıgın cevaba bakarsan. Kuru kalabalık diye tabir ettiğimiz insanları kastetmek istemiştim.Sen diyosun bugatti siparişimi verdin vermiş olsam ne yazıcak yani bugatti veren diger insanlardan daha ustum oluyormuş cok yanlış anlamışsın sen dediğimi.
Neden sizi bukadar rahatsız etti bu konu anlamış değilim herhangi bir yonetici yasak falan demediğine gore sizi gercekten ilgilendirmez ve cevap yazmanıza gerek yok arkadasım ister wallpaper resmini koyarım ister baska resim....
Hayırlısı olsun dostum,Sportingten sonra iyi bi seçim yapmışın ;)
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayirli ugurlu olsun abicim, gule gule kullan.