hayırlı ugurllu olsun...
Printable View
hayırlı ugurllu olsun...
Kromusun:D ? Aldiin arabada biseye benZeymis pehhAlıntı:
XoR; Nickli Üyeden Alıntı
Bende bari birazdan ayfon 3gs telefonumdan 320bin avroya siparis verdigim lamborcinim icin konu aciim yuw ama kiskanmayin bak sonra,ben kaldiramam puhahahahahahahaah o diilde gunluk m-b312d baymaya basladi 407 kullaniorum.. Hea kro degilim ama parada bende muhahaahAlıntı:
XoR; Nickli Üyeden Alıntı
Ayıptır sormasıda niçin böyle bir tribe büründünüz. Siz sıradan insansınız falan aşağılamalar? Pardon da asıl olarak siz kimsiniz?
Benim anlamadığım kısım yokda senin anlamadığın kısım şu :
Bu forumda kuru kalabalık olmaz. Senin gibi arada bi olur, onlarda çok fazla barınamaz.
Burası senin üretilmeyen arabanla artislik yapıp insanları aşşağılayabiliceğin bir yer değil başka forumlarla karıştırma sonun hüsran olmasın. Beni rahatsız eden ne senin konun ne araban senin tavrın ! Wallpaper kısmına gelince onuda istediğin gibi koyamazsın git fotoğraf bölümüne koy Ibıza Cupranın wallpaper resimlerini.
ne zordur bi arabaya kapora verip beklemek bilirim işin zor sabır dilerim geldiğinde foto çek te güzelliği görelim ama öle cep telefonuyla falan çekme güzel pahalı bi makina kullan faberge bu konuda sana yardımcı olur sanırım saygılar
ya arkadaslar fxx le lp640 ın anahtarını bulamıyorum gören warmı?
anahtarları bi o yana bi buyana atarsak olacagı o pffff
neyse bu gecede veyronla cıkıyım bari
hayırlı uğurlu olsun aracın..nolur ilerde leon cupra alma ama :D :D
Araban gelince resimlerini koyar bizim gibi sıradan insanların gözlerini şenlendirirsin, konuyu kitliyorum.