Renk cok guzel jantlar arka kanat falan gayet iyide farları orjınale cevir bide tavanı sök cok çakma duruyor kaplama tavan.
öncelikle kazasız belasız. severim multijet motoru cogu 1.3-1.4 dizel serisindeki rakiplerini üzmüstür,bendede vardı 3 sene önce mk2'si![]()
zevkler ve renkler tartısılmaz tabi,karartılmıs zemin farların cok hos masallah fakat icindeki ledleri 131ciler bile gecen sene yaptılar cogu söktüler yanlıs anlama sadece fikir alısverisi![]()
4 cıkıs egzos cok kaba olmus bence. o karartılmıs stoplar orjinale cevrilip komple kırmızı elma sekeri renginde boya atılıp ve alt alta 4 kırmızı stop yansa tadından yenmez bence.. tavandaki folyoyuda biran önce cıkartmalısın bence.. aracın turbosuna ve beynine yönelik degisiklikler yapsan cok daha keyifli olur aracın cok zevk alırsın..
alınma gücenme sakın zevkler ve renkler meselesi.kazasız belasız diyorum masallah
Maşallah çok güzel olmuş Palio,rengide en güzel Fiat rengi bana göre..+Farları içi siyah orjinal olanlarıyla değiştirebilirsen ve imkanın varsa 16" offsetli bir jant takarsan bence çok daha ilginç,hoş olabilir..Güle güle kullan..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
maaşallah kazasız belasız far ledleri güzel görünmüyor onun dışında rengi en dikkat cekici kısmı
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)