bugun maxxcar'a ugradigimda canli canli inceledim, guzel olmus, Allah kaza bela vermesin..![]()
bugun maxxcar'a ugradigimda canli canli inceledim, guzel olmus, Allah kaza bela vermesin..![]()
maşalah kardeşim jantlar tkrardan hyrlı olsun dediğim gbı olmuş beyaz jant buarada farları gunmetal yap bro
www.honda-tech.com
maşallah banada beyaza boyatıcaksınız bu gidişle
![]()
hımmm oldukca güzel görünüyor beyaz carbon ahenk içerisinde.(yanlıs spoiler ve tavan da kaplansa daha sık durabilir)
volkan abinin eline sağlık yine cok gusel iş cıkartmıslar.
iyi günlerde kullanın![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Güzel araç güle güle kullanın beyaz yakışmış ama jantlar küçük duruyor sanırım içe dönük ofset kıvrımlarından kaynaklanıyor.
Başarılı olmuş karbon şekli gayet iyi kazasız belasız arabayıda yakından görmüştüm zaten temiz bi araba maşallah
Herkese çok teşekkürler,
Farlar aç kapa boya gibi basit işlemler yerine, herzaman yaptıgım gıbı yurtdışından orjinal EK TypeR ın gunmetal farlarını getırtıcem.
Sunroof un ustundekı kaplamayı sokmek 5sn almaz, önce bi yaptık görelim diye ama keyfimize göre ufak tefek değişiklikler elbette yapılacak.
Herkese yorumları için teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olur inş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)