Maşallah Sercan Abi, bu haliyle dahada şık oldu. :icon_tup:
Printable View
Maşallah Sercan Abi, bu haliyle dahada şık oldu. :icon_tup:
gayet güzel düşmüş sercan, maşallah
Ahahah
okumuşumdabir şey yazmamışım :D
sercan hayırlısı olsun böyle çok dağa güzel olmuş güle güle kullan
ama senden ricam 19 -20 jant falan tak ben gelene kadar bende 14-15 bulayım :p :hehe:
Maşallah Sercan :)
Arka tekerler pozitif kamber almış gibi görünüyor ama ? İçerde mi kalmış bi de jantlar sanki spacer istiyor :p :)
sercan maşallah kardeşim ama bu araba dahada ister basılmak yaaa :D
Saol bora , nereye gittin yine :s
janttan önce lastik lazım ya.
Aynen aynen, düştükden sonra iice içerde kaldı namussuslar. orj de 7.5 ofset, bunlar 7.0 sanırm. bide 215 lastik var. orji 225. 235 falan alırsam birazdaha ii olucak =)
Bu halde zor kullanıyorum abi zaten :icon_wack
bagajda +200 kilo =)
17 ler le son fotografım c.tesi 18 leri takıyorum inşallah :)
http://img530.imageshack.us/img530/4507/img0614xd.jpg
18 abartı olmazmı sercan, daha güzel bi 17 jant atsan ? kt4 mesela :D
Örnek
bravo sevmem ama maaşallah bu sevdirdi kendini :D
allah kaza bela vermesin.
olum takar takmaz resim çekiyosun bekliyorum valla.yeni jantların içerde durursa gözükme gözüme:D
sercan yeni jantların et değerini daha düşük tutta biraz daha dışarda kalır en azından, düşüklük tam kıvamında kalmış bence , kazasız belasız maşallah :)
Maşallah sercan abi araba çok tatlı olmuş valla şu haline 18 alıp sürtmezse kafamda benmde planlar var abim gözetlicem konunu 18den sonra yorumlarını falan. 1 Kere gördüm arabanı oda Tuna Lisesinin arkasındaydı ve yanlış hatırlamıyosam saç jantlar vardı üstünde :) Göreli oldu ama 1 ay falan :) Allah kaza bela göstermesin abicim :)
Sercan olum bana foto koydurtma sönük kalacan sonra yanımda :D
eyvallah saol , tuna lisesinin orda gormuşşundur ama bende hiç bi zaman saç jantlar olmadı =) geçen yaz gibi 16 siyah vardı belki onları saç janta benzetmiş olabilirsin =)
18 lerden sonra buluşup bi akşam canlı gorursun kısmetse :)
Koy ulen koy :D
Tamamdır öyleyse saolsn =)