Maşallah Sercan Abi, bu haliyle dahada şık oldu.![]()
gayet güzel düşmüş sercan, maşallah
Ahahah
okumuşumdabir şey yazmamışım
sercan hayırlısı olsun böyle çok dağa güzel olmuş güle güle kullan
ama senden ricam 19 -20 jant falan tak ben gelene kadar bende 14-15 bulayım![]()
![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Maşallah Sercan
Arka tekerler pozitif kamber almış gibi görünüyor ama ? İçerde mi kalmış bi de jantlar sanki spacer istiyor![]()
![]()
EMC
Saol bora , nereye gittin yine :s
janttan önce lastik lazım ya.
Aynen aynen, düştükden sonra iice içerde kaldı namussuslar. orj de 7.5 ofset, bunlar 7.0 sanırm. bide 215 lastik var. orji 225. 235 falan alırsam birazdaha ii olucak =)
Bu halde zor kullanıyorum abi zaten![]()
18 abartı olmazmı sercan, daha güzel bi 17 jant atsan ? kt4 mesela
Örnek
olum takar takmaz resim çekiyosun bekliyorum valla.yeni jantların içerde durursa gözükme gözüme![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
sercan yeni jantların et değerini daha düşük tutta biraz daha dışarda kalır en azından, düşüklük tam kıvamında kalmış bence , kazasız belasız maşallah![]()
Maşallah sercan abi araba çok tatlı olmuş valla şu haline 18 alıp sürtmezse kafamda benmde planlar var abim gözetlicem konunu 18den sonra yorumlarını falan. 1 Kere gördüm arabanı oda Tuna Lisesinin arkasındaydı ve yanlış hatırlamıyosam saç jantlar vardı üstündeGöreli oldu ama 1 ay falan
Allah kaza bela göstermesin abicim
![]()
eyvallah saol , tuna lisesinin orda gormuşşundur ama bende hiç bi zaman saç jantlar olmadı =) geçen yaz gibi 16 siyah vardı belki onları saç janta benzetmiş olabilirsin =)
18 lerden sonra buluşup bi akşam canlı gorursun kısmetse![]()
Koy ulen koy
Tamamdır öyleyse saolsn =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)