[QUOTE=bravo_sercan;1156252]evet yaza dogru imkanım olursa spacer ve 5mm lik yay taktırıcam inşallah (=
ağzından bal damlıyo aynen dediğin şekil yap yeter![]()
[QUOTE=bravo_sercan;1156252]evet yaza dogru imkanım olursa spacer ve 5mm lik yay taktırıcam inşallah (=
ağzından bal damlıyo aynen dediğin şekil yap yeter![]()
maşallah çok hoş araç ....
120lik versiyonla kıyaslarsak acaba ciddi fark varmı yürürlerinde hep merak etmişimdir....
yay ve ön far karartmayı da yapınca mükemmel olur kazasız belasiz
evet...........
105 likle 120 nin motor aynı diye biliyorum. biri +15 hp fazla işte. fabiraksyon chipimsi gibi bişey olsa gerek.
karartma işi aklımda çoktandır var ama kararsızım. ''led'li angel diyorum bide :s çokmu abartı olur '' stopları led'li yaptırcam ama kısa zaman sonra kısmetse
=)
daha sakin kullan sercan bu yükseklikle sürtüyorsan yay takman sana ızdırap verir sölemedi deme![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sekoya katılıyorum veya sök lipi değiştir jantı bas yere öyle gez daha iyi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yay taktığım zaman çıkartıcam zaten dili mili ya =)
Sakin kullanıyorumda , sürttügüm yerlerden kaçarım yok.
Düz bi yerden ,dik rampaya çıkarken yada inerken her türlü kazıyorum, ne kadar yavaş inip çıksamda.
Misal bugun , arabalı feribota binerken, zart zurt, millet donup bakıyor![]()
Bu tür yerlere girersen lip'te dayanmaz tampon'dataş, toprak, tarla gibi üstat ya dikkat et biraz
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Valla abi girmek hiç içimden gelmiyor ama zoraki giriyorum :/
Bide manisaya dogru giderken yolları kaymak gibi yapmşlar maşallah, bi yerde kucuk bi cukur varmış, ona bi girdim, arabnın sağı zıpladı, lip oturdu yere , aha dedim bu sefer kesin kırıldı![]()
çapraz sağ sol her türlü 10 numara sürüyorum abi =)
Zaten dik yerden düze inerken kaçarım yok, burun direk önde.gözlerimi kapayıp , ince ince ayağmı frenden çekiyorum![]()
plaka aydınlatması orjinalde bu renk mi
m-tec ledli beyaz ampul montajı nasıl kolay mı yakında olsan bnmkine de takardıkarabanın rengi harika ztn ama aydınlatma dikkat cekmicek gibi deil
![]()
Eyvallah =)
B.paşa'da oturuyorumda montaj çok kolay, plaka ısıgını bi tornavida yardımıyla ittirerek çıkartıyorsun , ampul aparatı tık diye dusuyor eline, içindekini çıkartıp diledigin ampulle degiştiriyorsun olup bitiyor. ben degiştirmedim ama izlerken aynen boyle çok kolaydı 2dk surmemişti =)
Not : Bu arada bu ledli ampul uyarı ısıgı yakıyor, bilginize..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)