maşallah maşallah son iki tanesini kötü yapmışım ya şimdi bnmde hoşuma gitmedi..
maşallah maşallah son iki tanesini kötü yapmışım ya şimdi bnmde hoşuma gitmedi..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
deneyemedik senle sercan![]()
nazar değmesin sercanım =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
hadi bakalım ..... misafirler vardı yoksa bende katılacaktım ama olsun ....... teg için benle bir randevu alır mısın kardeşim sercan bmw çıktığındahem arkadaşla bende tanışmış olurum maksat muhabbet olsun
![]()
Ben senin yerinde olsam üstüne bi folyo yaparım en ön cama 1 numara film diğer camlara 2 numara film yaparım orjinal siyah jantlarımı takarım arkadaki siyah yerleri folyoyla bordo yaparım araba yanar yani hiç bişeye gerek yok bide farları karartırm
Olur abi![]()
AbartmıEyvallah saolsn abi
![]()
Folyonun b*ku çıktı abi ya herkez yaptırıyor artık, flime gelince , flim camada hiç hevesim yok 2 sene oldu arabayı alalı hiç öyle bi yaptırıyım falan diye hiç aklımdan geçmedi.
Eski jantları takmam hayal :/ ( satmıştım ) '' farlar yakında inş''
arka plastik kısma arabanın renginde folyo olabilir ; nette şöyle bi fotograf görmüştüm belki yaptırabilirim.
![]()
kanka yanlışın var3.viteste basıyoruz benim devrim 2bin filan oluyor en ölü zamanlarım,hafif kafa çıkarıyosun 5saniye sonra alıp gidiyorum ;
4.vites te deniyoruzdevrim 1500 filan oluyor normal olarak alıp gidiyosun
bizim yapcağımız şey ben 2 de olucam sende 3te. yani hep senin devrinde denedik biz. benim devrimde yanımda dahi duramazsın.
benle denemek isteyen arkadaş bu haftasonu bi aksilik olmazsa denerriz. sol motor kulağım arızalı şekilde çıktım o gün ona baktırmam lazım
fiat son senelerde görünüm olarak çok ilerledii.(albea hariç) ve bu kasayı çok seviyorum.
kazasız belasız sürüşler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)