maşallah çok harika duruyor. Özellikle renk bitirmiş olayı. Kasasız belasız inşallah.
Printable View
maşallah çok harika duruyor. Özellikle renk bitirmiş olayı. Kasasız belasız inşallah.
Teşekkürler
Teşekkürler...
Cümlemize kazasız belasız
Teşekkür ederim
Sağolasın
Gerçekten çok temiz bir araç
Çok sağol
Evet beyaz renk araçta çok güzel duruyor...
Hayırlı olsun. Umarım Cihan özlemez bu güzel aracı. :)
hayırlı olsun
inş.eski sahibi kadar özenli bakarsın:)
kazasız belasız..
cıhan bunu verdı sı *** gectı bu nasıl olabılır yahu ne alaka alan arkadasa hayırlısı olsun dıyelım...
Cihan Kardeşim Sanada Hayırlı olsun alan kardeş sanada çok güzel bir 106 aldın allah kaza bela vermesin
çok güzel bir 106 gti sahibi olmuşsun güle güle kullan kazasız belasız..
Tekrar hayırlı olsun Kardeşim...En doğru tercihi yaptın...İnş kazasız belasız binersin...
arabaya iyi bakmassan zincirleriz direğe bak... :)
kazasiz belasiz
hayirli olsn. aracin maşallahi var bildigimiz bir araç zaten.. umarim sizde cihan kadar iyi bakarsiniz araca=)
Abi walla yabancıda deil araç kardeşimizde emin ol istediğim zaman alır gezer binerim benim için gitti sıkıntısı yok :) Aracı almaya gelen çok oldu satılık olmamasına rağmen ama ben yakın arkadaşımı seçtim.Herkeze böyle bir aracı veremezdim :)
Walla özledim bile Schumi :) Biliyorsun kaç seneden beri böyle bir araç istiyordum :)
Olsun aklım kalmıyor yeni sahibi kardeşim soalsun :)
Kanka hiç aklımda yoktu ama proje içinde olduğumuzdan hemde 2 spor araç biraz değil fazla kasardı beni :) Ama emin olun si ve gti varken cebimde bi 10 lira daha olsa hayatta satmıyacağım bi araçtı :)
Olsun yabancı değil alan kardeşim evli barklı temiz güzel kullanacak değer verecek çok yakın bi kardeşimiz :) Sorun yok PE 411 yine bizde yani ha o ha ben :)
Kardeşim hayırlı olsun tekrardan :) Aracım yabancı ellerde değil senden o konuda çok eminim.
Hergün nerdeyse yanıma geliosun hiç pis görmedim daha maşallah :)
Ben elimden geldiğince düzgün ve sorunsuz bi şekilde baktım.Bendeyken en ufak bi sürtmesi bile olmadı Allah'a şükür.Allah aynı şeyi sanada nasip etsin kardeşim.Aklımın takılmıcağı sınırlı kişilerdensin gönlüm çok rahat :)
Kazasız Cezasız hayırlı olsun Fena araçtı gerçekten,H'dan sonra aşık oldugum araçlardan biriydi.umarım sende cihan gibi temiz binersin nadir güzellikte araç çnkü.
tekrar Kazasız cezasız:)
teşekkürler
Özlemesine fırsat vermiyorum ki, her zaman yakınında araç
istediği zaman anahtarları cebinde
daha ruhsat bile onun üstüne :D
teşekkürler
teşekkürler
yeni bir projeye girdi
ne zamandır aklında vardı Si almak, sonunda nasip oldu. 106'da bizim nasibimizmiş
teşekkür ederim
teşekkürler kardeşim.
arabaya en iyi şekilde bakacağıma emin ol ;)
Teşekkürler
teşekkürler tekrar :)
Teşekkürler
araç her daim senin, için ferah olsun
Allah razı olsun kardeşim.
teşekkürler
evet bende aşık olmuştum :)
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah
hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler dilerim cok temız bır arac