Araçta şuan laguna eki varmı ? bende öle bir resmi varda:)
Printable View
Araçta şuan laguna eki varmı ? bende öle bir resmi varda:)
Maşallah çok güzel bir araç aldın.Cihanın aracı çok temız beyazlardan biri gerçekten.kıymetini bil.iyi günlerde kullan..
maşallah çok güzel araç çok harika duruyor. allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın...
Maşallah çok hoş,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun..
gercekten cok guzel bi gti...:icon_tup:
MAŞALLAH cam gibi kazasız belasız:)
Maşallah olması gerektiği gibi ..
Ilk Once Masallah Dıyım NAzar Degmesın Kanka Bole Temıs Bır 106 Aldıgın Icın Cok Sanslısın=) Gercı BIzde Cok Sevındık Senın Almana BAskasına Gıtse Cok Uzulurdum :D Cıhan Ilk Pe Yı Bana Werdıgınde BEnım Tepkım Kanka Bu DIger 106 LAr Gıbı Deıl Cok FArklı Yoksa BU 106 Deıl MI Demıstım Unutmuyorum O Gunu Dun Gıbı Aklımda TaDını Cıkart Pe'nın Cok Zevklı Bır Aractır Kanka :D
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim.aracın grup içinden çıkmaması ve yabancıya gitmesi cok güzel olmus gerçekten tekrar kazasız belasız...
masallah aracınıza...bu araba izmire geldimi hiç bi kaç ay önce_?
Araba guzel , temiz diri masALLAH .. 2000 Modele gore KM biraz fazla gibi geliyordu en basindan beri bana .. :/
Cihan satmis demek ki, ben hala onda biliyordum.
Çok sağol kardeşim teşekkür ederim...
Teşekkür ederim,
Yok sanmıyorum izmire geldiğini,ama net bi bilgim yok
Sağolasın ...
Evet cihan sattı arabayı ama istediği zaman araç onda yabancıya gitmedi.:icon_tup:
çok hoşuma gitti, aynı temizlikte kullanman dileğiyle,
106 alasımız geliyor böylelerini görünce.
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş.
böyle 106 gördüğüm zaman dayanamıyorum maşallahı var gerçekten,ALLAH nazarlardan saklasın resimler hangi makinayla çekildi?