ferhat306 Nickli Üyeden Alıntı hayrlı olsun reıs kazasız belasız bın ıns.. amin saol sende vti ne kazasız belasız bin hayırlı olsun sanada
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı saol bro saol havalar iyi olsunda su arabaları bi deneyelim senin hilti ile ekstra bişeymi yaptın arabaya..
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı ne olm bu bisikletmi lan bi tur vereyim Abi bana versene direğin ordan dönüp gelicem
https://www.instagram.com/garaj.as
araba kapıda olm gel al bende çok heves ettim dedim çıkım bi drift yapayım die yengen izin vermedi
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı ekstra bişeymi yaptın arabaya.. araba gizli silah dene gör ona göre not ver
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı araba kapıda olm gel al bende çok heves ettim dedim çıkım bi drift yapayım die yengen izin vermedi Geliyim abi ben çıkartırım seni içinde teyp dinlicez derim
diyadin Nickli Üyeden Alıntı Geliyim abi ben çıkartırım seni içinde teyp dinlicez derim yengende ölediyordu samet gelsede arabada teyip dinleseydiniz elpadre Nickli Üyeden Alıntı o zaman sen 10 tur ver bensana sağlam bişi vercem tur yerine
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı araba gizli silah dene gör ona göre not ver kuru sıkı değil dimi?sonra böyle olmasın kankaaa seviyorum senii
çok şık gerçekten.Allah kaza bela vermesin... Short shifti nerden temin ettiniz?yoksa kendi imalatınızmı ?
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı kuru sıkı değil dimi?sonra böyle olmasın kankaaa seviyorum senii yok reis 6patlar hemde rahatol FT106 Nickli Üyeden Alıntı çok şık gerçekten.Allah kaza bela vermesin... Short shifti nerden temin ettiniz?yoksa kendi imalatınızmı ? eywallah saolasın short shift mantar tuning gkm garageden aldım sanırım ellerinde yok oda tesadüf parça ararken çatıdan buldum
elpadre Nickli Üyeden Alıntı o sende kalsın bendekı saglam 1000 ps dayanıklı koll yanı cam actıgımda gormustun ortamı olm ben eğer boşanırsam senin yüzünden boşanıcam haberin olsun
göki Nickli Üyeden Alıntı kanka hayırlı ugurlu olsun şimdi o jantlardan kurtul o direkdeki göstergelerden kurtul o stoplardaki suyu yok et ordan direksiyonu değiştir msn e gel söyleyecek bişey kalmamış ama yinede söyleyim bence direk arabadan kurtul
işin esprisi tabi.allah kaza bela vermesin
Pardon cahilliğime verin ama farsız xenon nedir ? Maşallah hayırlı ugurlu olsun...Kazasız belasız inşallah...
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
tamam olur kurtulurum
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Pardon cahilliğime verin ama farsız xenon nedir ? Maşallah hayırlı ugurlu olsun...Kazasız belasız inşallah... yazım hatası olmuş uyarın sayesinde düzelttim far sis olacaktı
Ben de o ne lan diyordum kendime
yeni moda farsız xenon
Maşallah maşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları