kardes ben lafta degil gercek 306 ciyim 4. 306gti 98 den bugune:)alip parcalayip satmak icin veya gosteris icin almadim hepsinede uzun sure bindim gozum gibi baktim.bmw m3 haricinde gerisi yalan bence.:)
Printable View
sizde varya taş gibi e46yı VTI yaptınız auhauha:D:D
306 ayrı 330 ayrı şimdi:)
bmw teamdekiler gormesinler adamlar bmw ye tapiyolar resmen.:)bu arada ilkdefa bi forumda arabami tanittim oda burasi.
araçların maşallahı var ..mavi olan FB sanırım ...bordoyu zaten biliyorum çok temiz...bende 106 dan önce 306 ya bindim valla tadı damağımda kaldı aslında... 306 gti gerçekten çok güzel bi araç...
Araçlara maşallah ;)
dogru duymussun pek kotulemeye tahammulleri yok.hatta bitanesi bmwsini satmis Type-R almis hic memnun kalmamis tekrar e36 320ci almis dogru yolu buldum artik 200 le viraja girerken sigarami iciyorum fln yazmis:)Type-R dan oyle bahsetmiski toros anlatiyo sandim:)orda taninmis birisiydi yazan kisi.
maaşallah 306gti ve e46 ci kesinlikle doğru tercih :)
306 lar çok güzel özellikle BORDO :D diğeride güzel,Allah kaza bela vermesin arabalarınıza. :)
pm.attım.ulaşmıssa bekliyorum cvp..
Maşallah hepsine kazasız belasız..
Allah kaza bela göstermesin...Mavi fb 0306 sanırım...Dt 820 çekmeköy deydi galiba 2007 de filan...17-18 o civarda bi fiyat yazmıştı...O zaman niyetliydim ama fazla gelmişti daha doğrusu o kadar çıkamadım...Keyifli iki araca sahipsin...Güle güle bin inş...
eski bi 306tıcı olarak ıkısıde guzel araçlar maşallah dıorum e46 tıya dıcek tek kelıme karızmatık bi araç yaaa allah kaza bela vermesın....
arabalar güzel kazasıs cezasız inşallah
bordoyu biliyorum çok temiz bi araç boyasız diye biliyorum mavi 306 yıda biliorum fb 0306 dı hatta plakası :) allah kaza bela vermesin e46 yanıyo :)
arkadaslar hepinize tesekkurler tek tek alinti yapip tesekkur etmek isterdim ama onu bilmiyorum beceriksizim bu konuda:)
hepsine maşallah. tertemiz kazasız belasız binmek nasip olsun inş.
eskı 306 cılardan kım kaldı herkes bı yere gecıs yaptı ama sen aslanın pesını bırakmadın maşallah reis :)
Maşallah hepsi birbirinden güzel arabalar.
İkisininde maşallahı var ama bordo gti bir başka :) Kazasız belasız.
hepsi bi ayrı güzel maşallah :) e46 da çok karizma durmuş..
guzel yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar.
Tuzla görüyorum E46'yı maşallah ;)
bence tanımadığınız bilmediğiniz siteler hakkında kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmayın... ben o sitenin mod. larından biriyim, şimdiye kadar kimseyi haksız banladığımızı düşünmüyorum... sitenin yarısının 2. hatta 3. 4. arabası var nasıl bir marka fanatikliği olabilir? mercedesi olanlar da çoktur, japonu olan da benim gibi 2 tane İtalyanı olan da...
marka fanatikligi var sadece diger forumlara gore daha az seviyede var.ben cok gordum diger markalari arabadan saymayanlari adam 320 ci almıs honda pejo begenmez garip garip cumleler kurar.bugun uluslararası pist yarıslalrına katılan suruculer 205 gti ile baslamıslar bu ıse ama kotu araba demıyolar.sizin forumun guzel yanları cok kotu yanıda var .typer muhabbetı ozaman gunceldı onu yazdım cok buyuk bı sorun oldugunu dusunmuyorum acıkcası.kimsenınde yanlıs anlayacagını sanmıyorum burda herkes arabasını sever markası ne olursa olsun.