kazasız belasız güzel kareler.
erel kardeşim duydum 2ciyi almışsın sanada hayırlı olsun sende iyi günlerde kullan inşallah.
kazasız belasız güzel kareler.
erel kardeşim duydum 2ciyi almışsın sanada hayırlı olsun sende iyi günlerde kullan inşallah.
Maşallah Araçların İkisinede Çok Güzel Duruyor..
Bir Kaç Şey Sölemeden Edemicem
306 GTI Kırmızı Şeytan Kırmızı Olarak Geçer Kimine Göre Bordodur Kimine Göre Kırmızı Ama Orjinali Şeytan Kırmızıdır..
BMW Konusuna Gelince Sakın Yanlış Anlamayın Beni Bende Koyu Bir GTI6'cıyımPahalı Araçlara Güzel Mükemmel Demek Onların Hatalarınıda Kabul Edmektir Bence Bu Çok Yanlış
306 BMW Konusuna Gelince EREL'in Dediği Gibi Geçtiğin Araca Binmiyceksin![]()
Bu Nası Vtec Tutta İtec
sizde varya taş gibi e46yı VTI yaptınız auhauha
306 ayrı 330 ayrı şimdi![]()
bmw teamdekiler gormesinler adamlar bmw ye tapiyolar resmen.bu arada ilkdefa bi forumda arabami tanittim oda burasi.
araçların maşallahı var ..mavi olan FB sanırım ...bordoyu zaten biliyorum çok temiz...bende 106 dan önce 306 ya bindim valla tadı damağımda kaldı aslında... 306 gti gerçekten çok güzel bi araç...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Araçlara maşallah![]()
dogru duymussun pek kotulemeye tahammulleri yok.hatta bitanesi bmwsini satmis Type-R almis hic memnun kalmamis tekrar e36 320ci almis dogru yolu buldum artik 200 le viraja girerken sigarami iciyorum fln yazmisType-R dan oyle bahsetmiski toros anlatiyo sandim
orda taninmis birisiydi yazan kisi.
maaşallah 306gti ve e46 ci kesinlikle doğru tercih![]()
pm.attım.ulaşmıssa bekliyorum cvp..
Allah kaza bela göstermesin...Mavi fb 0306 sanırım...Dt 820 çekmeköy deydi galiba 2007 de filan...17-18 o civarda bi fiyat yazmıştı...O zaman niyetliydim ama fazla gelmişti daha doğrusu o kadar çıkamadım...Keyifli iki araca sahipsin...Güle güle bin inş...
eski bi 306tıcı olarak ıkısıde guzel araçlar maşallah dıorum e46 tıya dıcek tek kelıme karızmatık bi araç yaaa allah kaza bela vermesın....
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)