Renk muhteşem gerçekten bayıldım ömer maşallah. Ön logoyu boyatmasaydın ama keşke
maaşallah güle güle kullan benim söylemek istediklerimi diğer arkadaşlar belirtmiş kazasız belasız..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
maşallah, kazasiz belasiz.. sis farlarinin cevresi siyah olsa daha şık olur sanki.. jant konusunda arkadaşlara katiliyorum=)
Renk iyi olmuş hayırlı olsun..
çok tesekkürler ilerleyen zamanlarda farklı projelerim var yawas yavas bakalım
Tesekkür ederim.Amin.
15 gün kadar sürdü.
Tesekkür ederim Abicim.
boya kurusun ön genel olarak birkaç ekleme düzeltme daha yapıcam.
cok tesekkürler.
tesekkür ederim düşüncelerinizi değerlendircem
tesekkür ederim.yaza kadar inşallah tekrar bi güncelleme ypıcam jantlar kıs sebebi ile öyle
tesekkür ederim ek benm hosuma gidiyor su an memnunum
tesekkürler.
ledli istemiyorum patlar matlar garantisi yok hem gereksiz pahalı
bijon takımı aklımda boyama olarak yaptım pek verimli olmadı bulursam uygun fiyatlı bijon takımıda alıcam.diğer işlemler aklımda
yaptırdıgım yer tanıdıgm bir dükkan ve yapımımda bende calıstım.
iç dıs komple 1250 Tl.
tesekkürler yaza doğru inşallah baska bir takım düşünüyorum.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
tesekkürler
yaza onlarda olucak inşallah.
ahaha yakısıcagını biliyorum eskisinede yakısırdı ama 17 takmam bidaha
tesekkürler.
arka cam üstünü yaza sökücem boyadan önce sökemedik hayvan herif fena yapıstırmıs
cok tesekkür ederim Abicim.
yaza kadar inşallah güncelleme olucak tekrar.
tesekkürler.
tesekkürler Cengiz abi
Tesekkür ederim Amin.
iş bulursam hayırlısıyla yaza kalmadanda alabilirm
tesekkür ederim.
Tesekkür ederim ilerleyen zamanda bir logo değişikliğinde bulunabilirm
tesekkürler.
cok tesekkürler arkadaşların dediklerini dikkate alıcam
Tesekkür ederim.
cok tesekkürler.
Saol Melih
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için cok cok tesekkürler.
Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah.
önerilerinizi dikkate alıcam yavas yavas para oldukca birşeyler yapmaya calısıyorum.
jant konusunda haklısınız kıs oldugu için 15" ve kalın lastikli kullanıyorum yaza inşallah farklı bir modele geçicem.
panjur değişik olsun diye böyle birşey düşündüm ilerleyen zamanda Type'R panjur kaputa logo düşünüyorum.
belki tavanı siyah kaplatabilirm önce bir photoshopta denemem lazm.
Fikirleriniz benm için önemli yorumlarınızı esirgemeyin![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
İlk olarak ne diyeceğimi biliyorsundur. Öndeki bant. Jant şu anda arabayı normal günlük arabalarda görebileceğimiz çeşitten bir jant, kaldı ki değiştireceğim diyorsun
. Farlarını sakın ama sakın boyatma, orjinal kalsın. Tampon ızgaralarını yapabilrsen siyah yap. Sis çevçecesi siyah olabilir ama olmasada olabilir
. Panjuru değiştirmen şart. Arka tarafta stop lazım diye acilen bağırıyor onuda değiştireceğim diyorsun. İç mekana gelince bence ACS7 leri her ne kadar sevsende bence sök
. Karbonla uyum sağlamıyorlar bence. Bir de maddiyatı ayarladın mı vtec koltuk takımı olursa tamamdır
. MAŞALLAH
![]()
tekrar güle güle kazasız belasız kullan kardeşim, bu pazar gelde bende kullanayım bea![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bilorum Arda taktın sen o banda
yavas yavas tadını cıkartarak fikirlerim fikirleriniz doğrultusunda yapıcaz bakalım
acs7 ler benmde bircok arkadasımında begenisini topluyor memnunum ben şimdilik
koltuk vtı değilde mavi veya kırmızı günlük kullanıma uygun spor koltuk düşünüyorum arkalarda uygun renkte deri tavan kapı içleri ve direkler alcantara![]()
aminn..
kanka arabanın bi hafta daha yatması lazm bidahaki pazara yada hafta içi gelicem![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kardesım maşallah
bırkaç onerım var arac cok mavı oldugu ıcın bana gore fılmler sırıtmıs arka stopalr jdm beyazından al zaten ucuz
ön panjuruda logosuz yapmalısın![]()
www.honda-tech.com
maşallah 10 numara olmuş boyadan sonraki hali,yanlız vtec jantı istiyo bence.VE son olarak filmleri söküp farları karartıp reflektör eklerseniz,ve coiloverlerla kafası yere daha yakın olmak üzere basarsanız tadından yenmez.
Birde stop olarak jdm tarz ledli stop kullanırsanız 10 üzerinden 10
dipnot:logo bence çok kötü olmuş forumdan EN vtec var,logoyu aynen o model yaparsan bence daha bir güzel durur+sis farlarını iptal etmelisin,öyle bence dahada iyi olur.![]()
anladım bakalım ilerleyen zamandaki nakit ve koltuk bulma durumuna göre vtecII CTR kaliteli spor hangisi denk gelirse
tesekkürler.
Evet Blitz.
yorumlarınız fikirlerinizi değerlendirmeye alıcam.
yanlız jdm stobun ledlisi olmaz
tesekkürler
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)