ara ara bu sekilde foto eklersen sevinirm merak ediyo insan
onun gideri cok fenaydı onlarda hasta olmustu gidişine bi arıyım atakanıda bi deneme yapayım yeni aracım sanki daha kötü gidiyo gbi geliyo yada eskiyi özlüyorum![]()
ara ara bu sekilde foto eklersen sevinirm merak ediyo insan
onun gideri cok fenaydı onlarda hasta olmustu gidişine bi arıyım atakanıda bi deneme yapayım yeni aracım sanki daha kötü gidiyo gbi geliyo yada eskiyi özlüyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
maşallah araca çok temiz olmuş
geçek gün jant bakıyorlar BBS RS demek geldi jantlar takılmış.. güzel durmuş maşallah.. ümraniye'de çok görüyorum..
Atakan zevkli yaa benm yapamadıkalrımı yapmıs rengi yeter AKciğerimin cok begendim Bilal eline sağlık fotolar için![]()
merak ediyorm basık halini bilal eksik etme fotoyu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bask halini bende merak ediyorum foto please![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
İlk fotoğrafları görünce stop ve jantla birlikte nokta olur diye geçirdim içimden şimdi gördüm herşeyiyle çok güzel birazda basılsa jantları daha iyi gösterir ve tadındann yenmezMaşallah kazasız belasız inş
Saygılar...
massalah arac ıyı duruyor ama baya bı basılması sart![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
ellerime sağlık dün gece bitirdim arabayı atakan isteseydi arkadan bi 2-3 santim daha gideri vardı hoş onun istemesi önemli değil kendi ellerimle taktım yaylarını yaptım ayarlarını diyorum biraz daha kamber verek yok abi diyo kurbağa gibimi gidicik yollarda yanlız arabasına maşallah çok güzel oldu zevk alarak çalıştım aracın da hoşumada gitti yani çıktık yola eski sürüngen günlerim aklıma geldi
maşallah atakanda gönül veriyo bu bbs leri takmak kamber vermek hem maddiyatlı iş hem de sabır işi dün akşam noktayı koyduk Bugün aradı biraz kaldıralım die![]()
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)