Güzel bir araç olmuş tampon ışıklandırmalarını beğendim :)
Printable View
Güzel bir araç olmuş tampon ışıklandırmalarını beğendim :)
maşallah Allah kaza bela vermesin ışıklandırmalar süper. jantlar kötü ama bence de :)
edit: jantlar kışlıkmış okudum şimdi :) yaza kadar sabır o zaman :D
tesekkurler arkadaslar.. Jantlar yaza orjinallere donecek...
Hayırlı olsun Erden :)
İç aydınlatma çok güzel olmuş.Öndeki ledler biraz fazla geldi gözüme,arka taraf gayet şık,fakat aynı şeyi aracım için düşünüyordum ki,kırmızı + mavi kombinasyonu olmayacağını fark ettim şimdi.
Ic aydınlatma beyaz+mavi olabilir.
ornek
http://www.drive2.ru/cars/opel/corsa...6863888210071/
maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah gayet güzel ki orjinal jant ve lastiklerle çok daha güzel görünür kesin.
ama ne yaparsan yap bu corsanın kasa yüksekliği fazla. yani leylek görünümünü istesende istediğin kadar azaltamazsın. ama şu an ankarada bir tane astra opc var. işte o araba cidden düşük. arada ne kadar farkediyor bilmiyorum ama keşke astra opc bulsanız.
Tesekkurler.
Corsa cok yuksek degil benim fikrim. OPC ler zaten standart Corsa d lerden alcak.
Yaylarla daha iyi olacagini dusunuyorum.
Umitin OPC yi diyorsun herhalde. Yakinda Canavar gibi olacak :icon_tup:
Astra OPC cok dusunmustum ozellikle 2.0 oldugu icin ama kasasi eski oldugu (bence) icin almamistim. Iki aracin Rusya fiyatlari birbirine cok asiri yakin su an bile nerdeyse kafa kafaya astra OPC alinabiliyor..
Astra OPC alirsam oda yeni kasasi olabilir. :D
1.8 filan olacak diye bir soylenti var insallah olmaz...
Güzel olmuş abi, yanlız fotograflarda guzel dursada canlı canlı dusundugum zaman paspaslarin oradaki aydınlatma olmamiş bence. Onun haricindeki hepsi on numara olmuş kazasiz belasiz güle güle bin. Artik 300+ bekliyoruz inşallah :)
Canli cok daha iyi duruyor:D Paspasin oradakiler sadece kapi acilinca yaniyor.
Ic isiklandirma icin acikcasi fotografdan gorup ben yaptirmazadim. Arkadaslar israr ettiler yapalim diye. Yapilinca hosuma gitti. :D Keske daha once yaptirsaydim dedim.
300+ insallah yakinda ama once su 206cc isini halletmem lazim.
Esas senden bekliyoruz...Astra OPC de +400 leri ???
Maşallah güzel OPC.
Ön tampon aşırıya kaçmış gibi geldi bana.Ayrıca Orj jantları ile çok daha güzel duruyor.
Kazasız belasız.
Очень красивая машина
Kazasız belasız :)
Yakasik 2000/3000 $ fark vardi baz versiyonlarinda. Ben aldigimda Sifir astra OPC ile arasinda 1000$ fark vardi. Benimki baya bir dolu oldugu icin 18"+AFL+Deri Doseme.
Rusyada 115 tane Corsa OPC satilmis. :D:D
2. El olarakda su an kafa kafa Astra OPC/typeR(ep3) aliniyor. Hatta Focus St(225hp)/ Mazda MPS(260hp) buna dahil hepsi yaklasik ayni fiyatlar.
Kasa olarak Corsa daha cok hosuma gittigi icin aldim. Su anki hali ile Astra opc ile ayni yuruyor zaten..(240hp 395nm)
Onu acikmi dersen Astra OPC kadar olmasada 330 civarlarini rahat buluyor.Corsa icin yeterli olacaktir.
Bence Corsa OPC yeni nesil 106 gti:D
aracinizin masallahi var orjin cantlari ile beraber :) tamponlardaki izgaralara led dösenmesi tatli olmus ama ayni seyleri içindeki ledler için konusamayacagim.ayaklarin oralara isik olmamasi daha iyi durur kanisindayim.sizin rusya ya gelen opcler çalistigim limandan geliyordu.limana geldigi zaman opcler bakardim nereye gittiklerini bir rusya geliyordu asiri yogunlukla yunanistan geliyordu ve benim gördügüm 2 tane de Türkiye ye gelmisti :( bu arada rusyada suan 2.el corsa opc ler hangi fiyattan gidiyor?almanya ile fiyatlari aynimi?
Tesekkurler.
Ayaklarin oradaki sadece kapilar acildiginda yaniyor.
Yaklasik olarak 20.000/23.000$ dolar arasi.
Bir hafta once 20.000 $ bayiler sifir 2008 Opc verdiler. Krizden olayi elde kalanlari.
Su an ise sifiri ama 2008 olarak 27.000/30.000$ cikti. Elde kalan son 5/10 tane araba icin
Normal liste fiyatlari sifirin ise yaklasik 35.000$
2010 zaten yok. Sadece siparis ile 5/6 ay bekleme suresi ile..
Elde kalanlar bi bitse para edecek..:D
maşallah çok şık olmuş kazasız belasız:)
Yaylarimizda geldi..
http://img229.imageshack.us/img229/2582/mg0577u.jpg
arac camlari siyah olunca ici iskli olacak :) kapiyi acinca baska bi dunya gibi :D bence guzel ama
lantlar ve tampon aydinlatmalari ben sevmedim
kazasız belasız cok guzel
Çok Güzel Olmuş Aydınlatma :D Güle Güle Kullanın.
Hayırlı olsun Erden abi.Güle güle kullan.Difüzör aydınlatmaları çok hoş olmuş.
Fatih abi de bundan düşünüyordu ama yaptırdı mı bilmiyorum.
erden kolay gelsin..
seni takip ediyorum..:icon_wack
kapı altı led için uğraştım ancak soket kablo olduğu için arkadaş yanaşmadı..
sen nasıl yaptırdın inşallah kaportayı deldirtmemişsindir:beuj:
güzel olmuş.
havalandırmadaki ışıklandırma güzel duruo maşallah