Güzel bir araç olmuş tampon ışıklandırmalarını beğendim![]()
maşallah Allah kaza bela vermesin ışıklandırmalar süper. jantlar kötü ama bence de
edit: jantlar kışlıkmış okudum şimdiyaza kadar sabır o zaman
![]()
tesekkurler arkadaslar.. Jantlar yaza orjinallere donecek...
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Hayırlı olsun Erden![]()
İç aydınlatma çok güzel olmuş.Öndeki ledler biraz fazla geldi gözüme,arka taraf gayet şık,fakat aynı şeyi aracım için düşünüyordum ki,kırmızı + mavi kombinasyonu olmayacağını fark ettim şimdi.
Ic aydınlatma beyaz+mavi olabilir.
ornek
http://www.drive2.ru/cars/opel/corsa...6863888210071/
maşallah gayet güzel ki orjinal jant ve lastiklerle çok daha güzel görünür kesin.
ama ne yaparsan yap bu corsanın kasa yüksekliği fazla. yani leylek görünümünü istesende istediğin kadar azaltamazsın. ama şu an ankarada bir tane astra opc var. işte o araba cidden düşük. arada ne kadar farkediyor bilmiyorum ama keşke astra opc bulsanız.
Tesekkurler.
Corsa cok yuksek degil benim fikrim. OPC ler zaten standart Corsa d lerden alcak.
Yaylarla daha iyi olacagini dusunuyorum.
Umitin OPC yi diyorsun herhalde. Yakinda Canavar gibi olacak
Astra OPC cok dusunmustum ozellikle 2.0 oldugu icin ama kasasi eski oldugu (bence) icin almamistim. Iki aracin Rusya fiyatlari birbirine cok asiri yakin su an bile nerdeyse kafa kafaya astra OPC alinabiliyor..
Astra OPC alirsam oda yeni kasasi olabilir.![]()
1.8 filan olacak diye bir soylenti var insallah olmaz...
Güzel olmuş abi, yanlız fotograflarda guzel dursada canlı canlı dusundugum zaman paspaslarin oradaki aydınlatma olmamiş bence. Onun haricindeki hepsi on numara olmuş kazasiz belasiz güle güle bin. Artik 300+ bekliyoruz inşallah![]()
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Canli cok daha iyi duruyorPaspasin oradakiler sadece kapi acilinca yaniyor.
Ic isiklandirma icin acikcasi fotografdan gorup ben yaptirmazadim. Arkadaslar israr ettiler yapalim diye. Yapilinca hosuma gitti.Keske daha once yaptirsaydim dedim.
300+ insallah yakinda ama once su 206cc isini halletmem lazim.
Esas senden bekliyoruz...Astra OPC de +400 leri ???
Maşallah güzel OPC.
Ön tampon aşırıya kaçmış gibi geldi bana.Ayrıca Orj jantları ile çok daha güzel duruyor.
Kazasız belasız.
Yakasik 2000/3000 $ fark vardi baz versiyonlarinda. Ben aldigimda Sifir astra OPC ile arasinda 1000$ fark vardi. Benimki baya bir dolu oldugu icin 18"+AFL+Deri Doseme.
Rusyada 115 tane Corsa OPC satilmis.
2. El olarakda su an kafa kafa Astra OPC/typeR(ep3) aliniyor. Hatta Focus St(225hp)/ Mazda MPS(260hp) buna dahil hepsi yaklasik ayni fiyatlar.
Kasa olarak Corsa daha cok hosuma gittigi icin aldim. Su anki hali ile Astra opc ile ayni yuruyor zaten..(240hp 395nm)
Onu acikmi dersen Astra OPC kadar olmasada 330 civarlarini rahat buluyor.Corsa icin yeterli olacaktir.
Bence Corsa OPC yeni nesil 106 gti![]()
aracinizin masallahi var orjin cantlari ile berabertamponlardaki izgaralara led dösenmesi tatli olmus ama ayni seyleri içindeki ledler için konusamayacagim.ayaklarin oralara isik olmamasi daha iyi durur kanisindayim.sizin rusya ya gelen opcler çalistigim limandan geliyordu.limana geldigi zaman opcler bakardim nereye gittiklerini bir rusya geliyordu asiri yogunlukla yunanistan geliyordu ve benim gördügüm 2 tane de Türkiye ye gelmisti
bu arada rusyada suan 2.el corsa opc ler hangi fiyattan gidiyor?almanya ile fiyatlari aynimi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)