Soner abi çok güzel yapmışsın sarı yapmakla..Çıtaların hepsini tekrar normal siyaha çevirirseniz daha da güzel olacaktır..
Soner abi çok güzel yapmışsın sarı yapmakla..Çıtaların hepsini tekrar normal siyaha çevirirseniz daha da güzel olacaktır..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maaşallah çok güzel olmuş bencede cıtalar siyah olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.Kazasız belasız sürüşler....
maşallah çok güzel olmuş allah nasip ederse bende komple sarı karbon kaplama yaptırıcam aracıma favori aracım senin aracın dır bilgin olsun senden alıntı yaparak yaptırıcam arabamı
Çok hoş duruyor allah kaza bela vermesin..Her 106 gti sahibine yazdıgım gibi;
Allah bana da nasip eder inşallah![]()
Aracın güzel duruyor karbon kaplamada başarılı buldum tadında olmuş maşallah kazasız belasız
Ama
yan sinyaller
Angel farlar
ve arabadaki bilimum yapışkanlar
olmasa çok daha sade dursa bence çok güzel olur.
Birde aracının üstünde neler var ne aldın ne taktın paylaşsaydın
Gayet güzel bir 106 ledli stop alıp kırmızı yapılırsa çok güzel olur ayrıca egzozda tampona oturacak cinsten olsaymış keşke .. kazasız belasız ..
aracinizin masallahi var çitalardaki karbon kaplama benimde kafamdaki bir düsünceydi cuk diye olmus güzel olmus.aracina birtek arka lambalari yakismamis.onu da siyah led yaptigin zaman muhtesem duracagindan eminim.bu arada çitalari karbon kaplatmak ne kadara mal oluyor?
Kaplama güzel olmus maşallah.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Araç güzel tertemiz bi 106 maşallah gerçekten.. Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.. Yalnız beni bişey rahatsız ediyor.. Başlıgı ingilizce atma cabasının ne geregi var ki ? Yani son haliyle 106 gti yazsanızda biz aynı şey anlardık.. Ayrıca hiç kimse sular seller gibi ingilizce bilmek zorunda değil ama madem ingilizce bişey yazıyorsunuz onu new style olarak yazın bari.. Yada en iyisi zaten ülkemizdeki herşeyin yozlaştıgı şu dönemlerde yozlamayacak bir dil için biz gençler TÜRKÇE'mizi koruyalım bari.. Yanlış bişey söylediysek affola.. Saygılar kazasız belasız..
Farlar orjinal, ici siyah olsa cok daha iyi durur bence.
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Eyvallh kardşim saol;elimden gelıınce yardımcı olmak isterım...
Saol erel eskı halınıde yakından bılen birisinyapışkanlar çıkacak
Arka stoplar böyle hoşuma gıdıyor benım önerın için saol dostum;Kardeşim ben komle aracın rengını deiştirdım çıtaların karbon olmasıda fiyatın içindee yaptırdım...Fıyatı özelden pm atıcam sana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)