geçmiş olsun yine resim çekmişsin![]()
geçmiş olsun yine resim çekmişsin![]()
sorma alperaraba flaş görünce bozuluo auhauhauh
artık gülüorm çnkü ben iice komik olmaya başladı
bide miniks ahmet arabanın direksiyonuna geçti 3 kşi biz ittik araba çalışmadı fln aklıma geldikçe gülüorm artık =)))
AyB
Gerçekten pug da en çok begendigim modellerden biri bu digerii 106 tı zaten.Kazasız belasız kardeşim,Satmayıı düşünmessin herhalde...
artık gizli çek bari spy photos hesabıyoksa nazlanıyo senin S
maşallah çok güzel ama, nazı çekilir yani
![]()
sonunda kafayı basa bildimartık lastik çamurluun içnde rahatça yol alabilir
havalar düzelnce yne foto çekerm belki bozulmassa
![]()
![]()
AyB
çok güzel duruyor.maşallah kazasız belasız.
OEM+
az önce TV8'de gördüm Modifiye Tv programında kazasız belasız kullan ayberk!!![]()
tv8 de bende gördüm dün akşam güzel duruyo..rengini değiş istersen gti lerde sarı varya öyle yap yada siyah..
ayberk alalh iyiliğini versın kardeşim emii senmi aldınarkadaşımın arabası yeşilköyden , sora 2001 de sattıydı sen sanırm sattığı kişiden yani 3. şahıs oalrak aldın..hayırlsıı olsun akşam gördüğümde modifiyemde dedim ayberke bak ilk sahıbı arkadaşımı aradım bak bakalım tanıyacanmı arabanı die
şok oldu maşallahh çok şık olmuş kazasız belasızzzz kullanman dileğiyle az howardalık yapmadık zmanında s 2585 le
sayılı cabriolardandı ıstde o yıllarda
![]()
auhauha nrden nereye abibunu babam almıştı galiba yaşlı bi amcadan,eski tipti herşei şmdi bi motoru kaldı eski tip
yaa banada sordu bikaç kişi buaraba yeşilköyün arabasımıydı die yaa dedim yok ne alaka meersem ööleymiş
çok saol abi walla,eski sahibide saolsun beendiyse
siz yapmışsnz howardalık ne güzel ben yapamıorum walla kısmette size hovardalık varmış
![]()
AyB
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)