maşallah kazasız belasız.
Herkese selam , günlük aracım olan corsamı yerle bir yapmak istiyordum,günlük kullanımda zor olacağı için makul seviyede düşürdük.Yardımları ve değerli fikirleri için ;
kadir jdm civic(Kadir) , tursurayn(Serkan) , Melih-Ö ve her zaman yardımcı olan kardeşim Turbo Serkan (Serkan Yılmaz) ve bize garajını açan ve custom olarak coil yapan Mack performance garaj Hasan abiye teşekkür ederim.Görüntüler için kusura bakmayın finaller varken okuldan kaçıp sanayi yaptık o yüzden cep telefonu ile çekildi.
Ve lipimizi zımparalarken Turbo Serkan kardeşimin evinin yanındaki kendi garajında uğraşırken..Lip custom seçtik,sanayide fiberden yaptırdık,yarına boyanacak.
Ufaktan nacizane,boş zamanlarımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Umarım beğenirsiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum.
kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
hayırlı olsun.coillerde daha pay vardır heralde göz yanılmasıda olabilir ama bu basıklığı yayla da yapabilirdiniz
Hayırlı olsun aracın rengi çok güzel gözüküyor
Allah kazasız belasız ağız tadıyla bınmek nasıp etsın
MAŞALLAH![]()
Teşekkür ederim sağolun.
Evet pay var ,günlük kullanacağım için yayaları bu kadar ayarladı .Amortisörler sertleştirip kısalttı ileride düşürmek istersem diye.Şimdi yerle bir yapmak istiyorum yine hade hayırlısı , sağol yorumun için.
Çok teşekkür ederim sağolun, evet rengini bende seviyorum ,kış geçsin pasta cila ya ihtiyacı var bazı yerlerde önceki bayan sahibide çizmiş birkaç yeri nazar boncuğu şeklinde sağolsun.Tigralarıda severim maşallah.![]()
Bugün lipimizi taktık , umarım kırmam daha da düşürmekten vazgeçtim aslında fena düşmemiş lipi takınca anladık.Daha da düşerse günlük kullanımda çok sıkıntılı olacak gibi ,zaten ben ilk resimlerde havada gibi çekmişim ama öyle görünmüyor.Birde açık hava filtresi yaptık aparatla orjinaline uydurduk.Çok tatlı birses verdi bütün corsacılara tavsiye ederim gerçekten diğer araçlarımda bile bu kadar tatlı gelmemişti , video eklerim kısmetse.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
![]()
bence filtre egsoz yap devam et , güzel gidiyor aracınher ne kadar bende + 200 kilo insan olsada o akşam gidişini beğendim , gelirsem teketek deneyelim
![]()
Güzel gidiyor maşallahYalnız kafadan biraz daha basmak gerek en azından lastik çamurluğu boşluğu en aza inmeli
Lip yakış app ile önden görünüm biraz daha güzelleşir koca bir maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kardeşim sağolasın sana özeniyorum bilo stylebeğenmene sevindim , önleri indirecem kardeşim evet ama şu an bile lip 3-4 parmak yerden korkuyorum kırarım diye ama yapacak birşey yok yerle bir olsun
çok teşekkürler , evet bende seviyorum bu jantları.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)