boş zamanımızda corsamızla uğraşmaya devam S1400 =) günlük aracım maşallah ı eksik etmezseniz sevinirim.
motor :
-Air filter
-4 2 1 headers
-cat iptali
-46 mm komple düz boru.(performasına göre 51mm de olabilir sıkıştırma düşük olduğu için duruma göre deneyip bakacağız kısmetse.)
-timing
içerisi:
-3m karbon dashboard
- beyaz led aydınlatma
yürür aksam:
-coilex 50 mm kit
-ön amortisörler sertleştirildi.
bas=)
View My Video
![]()
maşallah kazasz belasız.....
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
aynı renk aynı model benımde var yaparsan takıpteyım mod ıslemlerını ve olcumlerını tatmınkar olursa aynıları uygulucamama benımkı daha 29.000 km de
![]()
Teşekkürler kafamızda var birkaç değer .
Sağolasın kardeşim
Sağolun devam edeceğiz nasipse
Teşekkür ederim sizin konunuzada bakarım hayırlı olsun, benimkide 50.000 orjinal km de doruk opelin aracıdır sahibinden alındı yakınımız.Sağlıklı motorlarda mekanik etkili oluyor bayağı hacim düşük olsa bile
Teşekkürler sağolun![]()
kazasız belasız masallah![]()
maşallah.. Sonuçta dyno ölçümü yapılacak mı ?
...
Kanki yukardaki foto ramazanın abinin yerimi veya çokmu benziyo?
Maşallah düz boru sesi güzel.
ersoy egzost bayii akaaaaaaaarrrdüz borunun sesinide beğendim maşallah araca
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Teşekkürler sağolun,sizide corsa team e bekleriz
Sağolun,dyno için biraz daha mekanik olarak kurcaladıktan sonra ölçülecek.
Aynen kanka ramazan abinin yeri ersoy egzost , sağol kanka senin makinaya maşallah duruşuna yürürne
Aynen üstad ersoy egzost ,teşekkürler beğenmene sevindim
bu arada debriyaj sıyırdım geçen dönerken bitikmiş tamamen ,bu hafta bronz debriyaj seti eklenecek ve cai simota air kit eklenecek.
maşallah bu araçları begenıyorum
maşallah kazasız belasız..
yorumlar için teşekkür ederim beyler,bayağıdır paylaşım yapmamışım geçen kıştan bu yana gelişmeler oldu aracımla ilgili.Geçenlerde sol önden ufaktan çarptılar ama düzelttik çok şükür bişey yok.
araç 1.4 ama 1.6 100-115 hp arası tutunmaya başladı müsait zamanda deneyip video ekleyeceğim.lastikler değişti goodyear a geçtim yürürü bayağı fark etti.birde ferrari çakar taktım arkaya.şu an stocka dönmüştüm sadece headrs var üzerinde sınavlar bitince tekrar dan timing - cai- cat ipatli -short shift -51 mm downpipe - buji - remap - emme değişecek.55 binde şu an . dışına da marşpiyel + bagaj üstü spoyler düşünüyorum.
satma durumu belli değil belki satabilirim soranlar için , birkaç foto.
bonus olarakta kardeşim sezai aral ın akhisar için hazırladığı corsa sından birkaç kare ,kendisi çok emek veriyor inşallah karşılığını alacak.
bonus
![]()
Maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)