yavuz abi kadetti ben aldım ama mahfetmişler içi dışı leşe baglamışufak ufak toplıycam allah ızın verirse
yavuz abi kadetti ben aldım ama mahfetmişler içi dışı leşe baglamışufak ufak toplıycam allah ızın verirse
hadi bakalımm senı rollerde gormek ısterız![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sen gazlarsın yıne delı gıbı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
topla topla millet bi araba gorsun![]()
teşekürler ıcıni toplaya bilsek cokses var sagında solunda öncelık sesi kesmek sonrası kolay sizlerin yardımıyla
![]()
Allah yardımcın olsun,
bu devirde kadett ile uğraşmak, hele ki bakımsızsa...
yürek işi gerçekten...
kadett_gsi Nick'li üyeye yapış, o sana yardımcı olur, kendisi tam bir kadett kompedanıdır...
Loading...
uğrasmak güzeldir![]()
bakalım boyacıdan aldık ilk darbeyi yarım yamalak boya yapmış yavaş yavaş yapıcaz artık acelemiz yok öncelik sesi kesmek![]()
bakalım boyacıdan aldık ilk darbeyi yarım yamalak boya yapmış yavaş yavaş yapıcaz artık acelemiz yok öncelik sesi kesmek![]()
Kadett_gsi (Berk) gibi bir kompedan, bir Kadett üstadı dururken, ömrünü Kadett e vermiş, kadett le yatıp, kadett le kalkmış, kadett'in çemberinden geçmiş, kadett in tüm atarlarına gider yapmış, kadett i dize getirip, kadett'i baştan yaratma konusunda yüksek lisans tezi yapmış Berk dururken...
benim ne gibi bir katkım olabilir ki...
Kadett_gsi Berk her türlü konuda yardımcı olur, seve seve...![]()
Loading...
eyvallah alper kardeşim berk şimdilik iç aksamı lazım kapı kolları filan taban halısı tavan döşemesi bunları uygun yaptıracagımız yer varmı bildigin ha bide pover cap lzzım ucmamış olanından![]()
iç parçalarını bulmak oldukça zor Kadett'in sabır lazımdöşeme işine hiç girişmedim nerde uygun yaptırılır bilmiyorum ama malzeme almak için bostancıda bir döşemeci var her türlü malzeme var elinde malzemeler ordan temin edilebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)