tamam ula 10 la giderken basıcaz
"Wagen"thusiast
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı tamam ula 10 la giderken basıcaz duracaz aga bide su olımpıyat parkının oraya gıdelım bı ara hep beraber
bende yanıma ulu yu alıcam.başlatma egzosuna cupra da da var egzos aramızda da 100hp var.saplamazsam size ağlarım.
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı bende yanıma ulu yu alıcam.başlatma egzosuna cupra da da var egzos aramızda da 100hp var.saplamazsam size ağlarım. sen aglama dayanamam bebişim kanka sıfırdan sans vermıyorum sana
hakoo Nickli Üyeden Alıntı sen aglama dayanamam bebişim kanka sıfırdan sans vermıyorum sana corvette i ben kaldırcam zaten rahat ol bende cupra ya şans vermiyorum ama hiç belli olmaz her an herşey olabiler
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı corvette i ben kaldırcam zaten rahat ol bende cupra ya şans vermiyorum ama hiç belli olmaz her an herşey olabiler allahtan ümit kesilmez kardeşim senin cupra it gibi yürüyo onu bildiğimden tırsıyom işte
cupra banamı kaldı yane
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı cupra banamı kaldı yane cupra sende corvette bende..cam car olarakta bi type-r bulmamızlazım şimdi..
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı cupra banamı kaldı yane hiç fark etmez ıster sen kullan ıster kaan yeterkı sıfırdan kalkalım yaw niye bizim aramızda tartısma cıkmıyo
way maşallah cok güzel kazasız belasız
TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı way maşallah cok güzel kazasız belasız allah razı olsun kardesım
hakoo Nickli Üyeden Alıntı hiç fark etmez ıster sen kullan ıster kaan yeterkı sıfırdan kalkalım yaw niye bizim aramızda tartısma cıkmıyo ortağız ondan herhalde
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı ortağız ondan herhalde neleeeeeeeee?? bıgun toplanıpta olımpıyat ewının orda yanlasakmı yaw bende alıssam su arabaya
ben daha güzel yerler biliorum olimpiyat çok deşifre anında polis gelio
aracınız süper bence mat siyah yapma gayet hoş sadece arka direği siyah yapın kazasız belasız
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı ben daha güzel yerler biliorum olimpiyat çok deşifre anında polis gelio polıs gelsın sorun dıll onun yöntemini bulduk biz sen nerelerı bılıyon deşifre et ortaaam
delsolemrah Nickli Üyeden Alıntı aracınız süper bence mat siyah yapma gayet hoş sadece arka direği siyah yapın kazasız belasız valla orayı basta dusundum ama arabanın seklını bozuyo dıye vazgectım ..
delsolemrah Nickli Üyeden Alıntı aracınız süper bence mat siyah yapma gayet hoş sadece arka direği siyah yapın kazasız belasız bnce güzel durabilir.bi photoshop a girişmek lazım
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı bnce güzel durabilir.bi photoshop a girişmek lazım ben bılgısayarı bomba dıye karakola goturucem utanmasam yapan arkadas varsa cok makbule gecer valla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları