Türkiye'deki en hızlı dizel ibiza sanırım :) Allah kaza bela vermesin.
Printable View
Türkiye'deki en hızlı dizel ibiza sanırım :) Allah kaza bela vermesin.
Yüksek Hızlı Kara Tren Seferlerimiz Başlamıştır
İmza DDY :hehe:
maşallah on numara bir araç aldık yolda denk gelenlere tam şaka yapmalık :D:D aldığımız ilk akşam dakika bir gol bir oldu tsi bir jettaya şaka yaptık adam sivil polis çıktı 'beyler araba güzel yürüyor' diye :hehe: :D
can hayırlı ugurlu olsun gecenın 12 30 unda orkun arayıp ıcraattayken aracı bana sorması cok guzeldı almıssın aracı kazasız belasız:D senın passatı sattınmı sen?
hayirli olsun kardesim; gidisini bizzat bildigim bir arac. keyifli bir yolculugum olmustu kendisiyle..
iyi gunlerde kullan, hayrini gor.
çok güzel maşallah
6.5 litre fazla değilmi ? yoksa normal bi tüketim mi bu ?
Maşallah çok güzel araç
bu motorun destekleyeceği en büyük turbo nedir beyler ? birde piston kol ihtiyacı ne zaman olur ?
Tamamen keyfinize kalmış bir şey.
Alt devir sıkıntım olmasın diyorsanız, GT 17/52 (22 hybrid) 1950 rpm ler de 2 bar üstü (Yurt dışında bu turbo ile üzerine eklenen 3-5 parça after market ürünleriyle 280 hp 'ye ulaşanlar var)
Alt devir biraz az, üstler iyi olsun derseniz, GT 22/60 veya, GT 22/56 (bu tür turbolar ile 300 hp 'lere yaklaşanlar var)
VNT 'siz yani sonu R ile biten turbo takılırsa daha çok agresif oluyor. Görmüşlüğüm var. Fakat onda da 3000 rpm 'ye kadar kanı gibi :D
Motor içi forged, 3 bara kadar dayanıklı :icon_tup:
sinancım şu anda en büyük dizel turbosu 2260. bu motor cok rahat bir şekilde kaldırıyor. piston kol falan ihtiyacı olan hiçkimse görmedim, duymadım. 3 bar + nos ile kullanıp 300+ hp güç alanlar var nos hariç.. kullanırsan veya binersen ne kadar keyifli bir araç oldugunu rahatlıkla anlarsın :)
maşallah cok begendigim bir araç, tutunma olayı nasıl bu güc bandında ?
araç cupra tdi oldugu için şanzıman oranları cok kısa. anlık gelen güç ve tork sonucunda 1-2-3. viteslerde sara sara gitmesi normal bir durum :)
evet :) defalarca yaşadım :) hala da yaşıyorum :)
Allah Kaza Bela Vermesin Hem Gidiyor Hem Yakmıyor Varsın Duman Atsın İstiyosa Sarı Atsın Maşallah ;)