Türkiye'deki en hızlı dizel ibiza sanırımAllah kaza bela vermesin.
Yüksek Hızlı Kara Tren Seferlerimiz Başlamıştır
İmza DDY
maşallah on numara bir araç aldık yolda denk gelenlere tam şaka yapmalıkaldığımız ilk akşam dakika bir gol bir oldu tsi bir jettaya şaka yaptık adam sivil polis çıktı 'beyler araba güzel yürüyor' diye
![]()
![]()
can hayırlı ugurlu olsun gecenın 12 30 unda orkun arayıp ıcraattayken aracı bana sorması cok guzeldı almıssın aracı kazasız belasızsenın passatı sattınmı sen?
hayirli olsun kardesim; gidisini bizzat bildigim bir arac. keyifli bir yolculugum olmustu kendisiyle..
iyi gunlerde kullan, hayrini gor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
bu motorun destekleyeceği en büyük turbo nedir beyler ? birde piston kol ihtiyacı ne zaman olur ?
Tamamen keyfinize kalmış bir şey.
Alt devir sıkıntım olmasın diyorsanız, GT 17/52 (22 hybrid) 1950 rpm ler de 2 bar üstü (Yurt dışında bu turbo ile üzerine eklenen 3-5 parça after market ürünleriyle 280 hp 'ye ulaşanlar var)
Alt devir biraz az, üstler iyi olsun derseniz, GT 22/60 veya, GT 22/56 (bu tür turbolar ile 300 hp 'lere yaklaşanlar var)
VNT 'siz yani sonu R ile biten turbo takılırsa daha çok agresif oluyor. Görmüşlüğüm var. Fakat onda da 3000 rpm 'ye kadar kanı gibi![]()
Motor içi forged, 3 bara kadar dayanıklı![]()
sinancım şu anda en büyük dizel turbosu 2260. bu motor cok rahat bir şekilde kaldırıyor. piston kol falan ihtiyacı olan hiçkimse görmedim, duymadım. 3 bar + nos ile kullanıp 300+ hp güç alanlar var nos hariç.. kullanırsan veya binersen ne kadar keyifli bir araç oldugunu rahatlıkla anlarsın![]()
maşallah cok begendigim bir araç, tutunma olayı nasıl bu güc bandında ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
araç cupra tdi oldugu için şanzıman oranları cok kısa. anlık gelen güç ve tork sonucunda 1-2-3. viteslerde sara sara gitmesi normal bir durum![]()
Allah Kaza Bela Vermesin Hem Gidiyor Hem Yakmıyor Varsın Duman Atsın İstiyosa Sarı Atsın Maşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)