müsait oldugmda bırakacam diorm kaportaya :D
eyw. abi :) derim ya geldigimde :D
saolasın kardesim :)
Printable View
http://www.facebook.com/#!/video/vid...7193248&ref=nf
Sebring takılıyken çektigimiz ufak bi video :)
Kazasız belasız maşallah güzel duruyor farları karartın bence.
lennn alpoşşş rengınden nefret etsemde sıkıntı gdiyor onun ıçın yapacak bse yok :D kardes kazasız belasız ins :)
Daha güzel olabilirmiş benim zevkime göre hiç beğenmedim kusura bakma eme saygı o ayrıda görsel olarak araba açık konuşmak gerekirse kötü olmuş.
Bütün işi bozan rengler bence bir birine yakışan 2 renk kullanılsaydı bence güzel durabilirdi
Şuan hangi jant var bilmiyorum ama ben hiç birini yakıştıramadım astraya
Kusura bakma küçük görmek falan değil, kendi zevkimi söyledim tabi senin aracın beğeniyle yapmışsındır. Seviyorsundur yanlış anlamazsın umarım tamamıyle objektif eleştirdim
Kazasız belasız sürüşler
maşallah kazasız belasız cezasız sürüşler..
evet karde zevkler ve renkler tartısılamaz. benim de rengi hosuma gitmiyor :D. ilk
aldıgımda bu renkteydi ve krom jantlar aldıgımda vardı. zaten ertesi hafta söküp
atmıstım. şu an aklımda tamamen dışını stock yapmak var. beyaz olacak yine gsi jantı
takıcam. orj panjur vs tamamen orjinal olacak. ön arka tampon ve panjurumu flan
aldım kaportaya bırakamıyorum. müsait olamıyorum. araba lazım oluyor yani. şimdilik
benim için ilk plan motoru ve yürüyeni. motorunu rektefiye ettim. sensörleri sıfırladım
vs. görüntü en son planda benim için.
teşekkürler. kaportaya girdikten sonra düşünüyorum far karartma olayını aklımda var yani
saol bro :) . debimetre sorunumuz kaldı onu da hallettik mi daha iyi olacak inş. :)
amin kardes hepimize...
yok yahu yerden yere vurmak değil tü kaka demek değil hiç niyetim.
diğer iyi dilek insanları gibi ''kazasız belasız maşallah, güzel araç'' demek yerine bence
Böyle ciddi ciddi yorum yapılması benim daha çok hoşuma gidiyor.
Şahsen aracıma böyle yorumlar gelince düşünüyorum, kötü olmuş demek ki diyip insanların
Gözüne hoş gelen güncel bir hal alması için uğraş vermek daha güzel.
Uzun lafın kısası ciddi ciddi arabayı yorumluyorum :)
Buyrun ben hertürlü yoruma açığım yani alınmam darılmam gücenmem :D
evet orj. görüntüsüne ufak tefek değişikler güzel oluyor. fazlası abartıya kaçıyor.
body kit işlerini bende sevmiyorum aracı aldıgımda böyleydi daha dışına bişey yapmaya
vakit ve imkan olmadı. aldıgımdan bu zaman cok masraf ettim daha da yapılacak
şeyleri var. tam kafamda motoru yürüyen aksamı dört dörtlük olmayana kadar
kaportaya geçmeyi düşünmüyorum. dedigim gibi ikinci plan da kaporta benm aklımda.
bu aracıma daha da yogunlasmak için 99 astra 2.0 sportive mi sattım. ama pişman
mısın desen, yok aksine daha cok seviorm arabaya vakit harcamayı vs. bişeyler
yaptıkça daha cok seviyorum :).
Allah Kaza Bela Vermesin Aracın Orj Rengi Ney Her Neyse Tek Renk Yap Aracını Ve Orj. GSİ Jantıyla Daha Hoş Olucaktır.