Printable View
Alıntı: devilboy Nickli Üyeden Alıntı bahri buldum tamponu kargoya verdiler bugün dedenin oraya gelir yarın ????? hani alperen 2874574175761477 gün geçti yürüyerekmi getiriyorlar tamponu bursadan sana dedim vts değilmiş diye olm :D
Alıntı: AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı Aracın orjınal rengı beyaz. Evet dedıgım gıbı orjınal jantlar ve orjınal rengı olan beyaza boyatacam. Yanı dısı tamamen orjınal olcak İşte O Zaman Tam Kendisi Olur Bekliyoruz ;)
Alıntı: efe_ Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız inş. bu aracı Samsun'danmı aldıınız acaba ??? samsundada vardı bole cıft renk bı gsi ona benzettın dımı:) bende ılk o sandım.. maşallah araca kazasız belasız..
Alıntı: RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı İşte O Zaman Tam Kendisi Olur Bekliyoruz ;) bakalım hayırlısı :) Alıntı: Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı samsundada vardı bole cıft renk bı gsi ona benzettın dımı:) bende ılk o sandım.. maşallah araca kazasız belasız.. tşk ler kardes amin cümlemize. yok bu araç benden önce kayserideydi. bi kaç tane daha çift renk gsi var belki onlarla karıstırmıs olabilirsin. :)