masallah guzel olmus on tampondakı ızgaralar da oynama yapılıo sıyaha cevırılebılır plakalık arkası mat sıyah folyo ve liple daha vahşi gosterılebılır bu bızım fıatlara 5 6 cm yay takıoruz hodnaların 3 cm ı gıbı ınmıor:)
Printable View
masallah guzel olmus on tampondakı ızgaralar da oynama yapılıo sıyaha cevırılebılır plakalık arkası mat sıyah folyo ve liple daha vahşi gosterılebılır bu bızım fıatlara 5 6 cm yay takıoruz hodnaların 3 cm ı gıbı ınmıor:)
hemşo hayırlı olsun coil yakışır :)
Abi aracın herşeyi mükemmel tek egsoz eksik oda oldumu harika bişey olucak.
abi hayırlısı olsun coillerle cok daha güzel olcak.sabırsızlıkla bekliyoruz taktırmanı.
fena olacağı kesin:)
maşallah şimdiden...
Sagolun beyler teşekkür ederim. Bi tane de oz jant göbegi lazım, öndekilerden biri yok uzun zamandır :) Maslakta bulurum sanırım bi yerlerde..
amirim hayırlı olsun:)
Off yerlenbir :) :)
Hayırlı olsun diyelim..
kankacım hayırlı olsun benıde yoldan cıakrtıcan en sonunda :D
siyaha da ne güzel gider ha kanka :D
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D hadı hayırsı : )
bu arabanın hakkıydı coil en kısa zamanda üstünde görmek dileğiyle :)
hadi hayirli olsun :D direk en basik duruma getirip montajini yaparsiniz artik :D
Sendr takda artik 2coiloverli punto resim cekerik :D tekrar gule gule kullan abi :)
abi hayırlı olsun merakla bekliyoruz coilli halini maşalah :)
Maşallah abi cok güzel duruyor.En yakın zamanda coilli fotoları bekliyoruz
Allah kaza bela vermesin
Vay vay neler oluyor burda :)
Hayirli olsun güle güle kullan insallah, simdiden bas bas diye baskilara kendini hazirla :)
güle güle kullanın
6 aya kalmaz takarsın coil'i 2014'te de bekliyorum bu taraflara ....
oooooo sonerim hayırlı uğurlu olsun yahu çok sevindim :)
bu aralar istanbuldayım sonerim görüşelim :)
Coiller hayırlı olsun masallah araca yokmu yenı resımler?
ee hadi foto bekliyoruz.....
Maşallah çok güzel olmuş. Stoplar için farklı bir alternatif yapılabilirse daha daha güzel olabilir. :)
Coilover sonrası foto ekleyememiştim, bugün yıkama sonrası bi kaç poz çektim. Çıtırdan :)
http://i.imgur.com/lFvFu.jpg
http://i.imgur.com/fWvo3.jpg
http://i.imgur.com/wvhvn.jpg
Maşallah kanka :)
ohaaa güzel dursaymış:):) maşallah kardeşim:) bıde 200 hp olsa of :D
hehhhhhhhhh sımdı oldu ıste . cok guzel olmus kardesım harıka kazasız belasız kullan bebegım : )
Maşallah coiloverle cok daha güzel olmuş bu marşpiyellerden nasil bulacağim ya :(
Edit: App plaka da yapilsa cok daha güzel olmaz mi
Eyvallah beyler çok sagolun. İki taraftan da payım var. biraz daha basabilirim önümüzdeki haftalarda.. app plaka aklımda var ama tembellikten yaptıramadık daha :) beşiktaş baskı çerçevesiz güzel olur.
Kanka çerçeveli yaptır, çerçeve olmadan çok sığ duruyo bence :)
O da olabilir aslında ama çerçevesiz de güzel görünüyo kanka gözüme :) bakalım onu da yaptırırız sırası gelince.
Maşallah muhteşem olmuş coillerle , tamamlanmış:icon_tup:
Teşekkür ederim. Bi kaç eksigim daha var. Onları da tamamlarsak iyi olacak.
maşallah şahane olmuş tam kararında nazar değmesin abi.