Amaaaan :) Geç de olsa çıtırdan böyle güzel fotolar görmek de güzel :o
Abicim maşallah harika görünüyor nazar değmesin :)
Printable View
Amaaaan :) Geç de olsa çıtırdan böyle güzel fotolar görmek de güzel :o
Abicim maşallah harika görünüyor nazar değmesin :)
Sagolasın Baran, arka camlar fabrikasyon 1 numara kıvamında.. Kapı camlarıda kendiliginden kararıyor gibi :) Aslında ön camlarıda arkalarla uyumlu hale getirmek lazım. Cupra lipi uyuyor buna. Bende zamanında aldım ama taktırmadan hediye ettim.
;)
Eyvallah çok sagol.
Teşekkür ederim.
Eyvallah Yasinim ;)
Sorma yiit' kardeşimin yanına bi gidebilsem çekecek fotografları ama zamanı tutturamadık bi türlü. SAgolasın Gökhancım
Güle güle kullan abicim önler biraz daha basılabilir aslında
maşallah çok güzel
Offf bea yanıyor..
maşallah abi çok iyi olmuş kazasız belasız kullan yalnız kafayı biraz daha basma şansın var en azından 1.5-2 parmak daha indir
jantlar resmen aracı göstermiş, maşallah kazasız belasız..
Çok güzel olmuş maaşallah Soner. Herşey yerli yerinde, olması gereken kıvamda ama bence yandaki ABARTH yazısı olmasa, sadece şerit olsa daha güzel olurdu.
Kardeşim çok sagolasın. Evet bende düüşünüyorum onu kısa zamanda yapıcam zaten.
Daha iyileri sizin olsun sagolun.
Yektam biraz bagırıyor o yazı orada haklısın. Ama hazır buldum bunu,güzel duruyor diyen de var sök diyen de... Gerçi benim hoşuma gidiyor ama bakalım hayırlısı..
Abarth-madan çok sade ve güzel olmuş gerçekten :)
ön tampona dilli birşeyler lazım ama
Maşallah
Cupra lipi çok güzel durabilir. Kazasız belasız kullanın inşALLAH.
maşallah kanka,tam kıvamında olmuş:icon_tup:
çok şükür dip görebildik :D maşallah abim çok güzel oldu..
Harika olmuş soner abi maşallahh allah nazarlardan korusun..
sonercan uçuşta olduğun günlerde arabayı bi fiat showroom'una kilitli bırak adamlar show-car olarak kullansın
@fatih katılıyorum tam kıvamında bence de ....
01 SN görse kıskanırdı ...
guzel guzel maşallah :)))
Maşallah Super turismolar çok sağlam çok ağırlar.
Herkese ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar sagolun. Daha iyileri sizlerin olsun.
Tüketicinin dostu Esnaf Eray'a teşekkürler :p :D
http://i.imgur.com/90VPN.jpg
reis plakayıda halletmişin hayırlı olsun :)
Eyvallah topraaam :)
Cok yakismis teyzoolu masallah :)
Elvan Dalton dan geliyor o zaman, dirinirinam nirinirinam.. :D
Persembe aksam insallah, fena yagmur var, 40 yillin basi geldik onda da firtinaya denk geldik. Var mi bi istegin ? cikicam ogleden sonra citirdan alisverise.
Maşallah çok tatlı ...
Birşey sorayım yakalamışken , orjinal jantlarınız neydi bilmiyorum ama ağırlık olarak bir yorumunuz varmı superleggera'lar için...ağır bir jantmıdır aracı yakıt ve performans yönünden etkiledimi?
maşallah 10 numara olmuş plakalarınız.:) ama sanki siyah çerçeveli olsa göze hitap ederdi gibime geldi araba beyaz olunca plakada beyaz sanki sönük kalmış gibi geldi bana allah nazarlardan saklasın
Çerçevesiz istedim hep.. Arkada da güzel durdu bence.. Sagolun :)
Başkan güzel olmuş bence...:):)
maşallah kazasız belasız
bu aracı gördükten sonra punto ya 18 jant ve 5 cm yay olmassa olmaz diorumm. ben punto yapıyorum diyen bunları yapmalı cok güzel olmuş..
plakamız hayırlı olsun :D
Plakanın karakterleri cok yakın birbirine karısık duruyor ama arac cok güzel maşallah