Mahş çok şık olmuş. Kazasız belasız![]()
Mahş çok şık olmuş. Kazasız belasız![]()
masallah sevıoyrum bu araclar bırde yere basınca on numara duracak
maşallah nokta olmuş. yaylar yeni takıdı ise 1 , 1.5 cm kadar düşme yapar kanımca..bnm h&r ler 1 ayda 1.5 cm farketmişti.. maşallah kazasız belasız..
Allah razı olsn arkadaşlar sagolun...
Yalnız en yakın zamanda rot balans olayına girmem lazım telefon gibi titriyor araba![]()
Tango-1 never dies.
çok yakışmış jantlar bu arada beyaza boyamayı düşünüyormusunuz jantlarıbirde araba yüksek kalmış biraz, bi arkadasımız demiş 1-1,5 cm daha düşer diye bu konuda bi bilgim yok ama biraz daha reptile olması şart bence
kazasız belasız
Kanka aklımda var o da. Kırmızıyı çok istiyordum aldıgımdan beri, bi de bunların esseesse diye bi modeli var.. 1.4 turbo 195 hp, onların dikiz aynalarında imzası var yavuzun koydugu fotoda ki araba.. inşallah öyle bişe yapacaz
Tango-1 never dies.
Ne kadar düşerse o kadar sıkıntı... En nihayetinde jantlar 18''![]()
AKlımdakileri bir an evvel önce yapayım, devamında HR marka yay'a geçiş yapabılırım...
Eger ki coiloverlar yurtdışında ucuzsa öyle bişelerde olabilir
Tango-1 never dies.
olum at seyine konmus sinek gibi kalcak sadece aynalar kirmizi olunca,bak yavuzda mor dedim jantlara mor dedim gitlan dedi deli dedi onu dedi bunu dedi sonra yorumlar guzel gelmeye baslayinca iiki yapmisim dediarabana uymaz tek kirmizi ayna,diceksin kaliperleride yaparim..ulan o zmn kaliperliride italyan rengi yap,aynalarida..
ama aynalar her n olursa olsun italyan bayragi rengi yap,hatta ic dikiz aynasinida cikartip ayni sekilde sticker ile kaplatabilirsin.marjinal olunlan azcik.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)