amin inşallah sağolasın...
Printable View
bizim ferhatın eski araba maşallah güzelgünlerde kullan kazasız belasız bin
Kazasız belasız çok güzel
Maşalalh , gayrettepede gördüm bugün çok temiz güzel gözüküyordu
mşallh kazasız cezasız sürüşler ..
Kazasız belasız maşşallah.
Biraz araç aşırı basık duruyor, birazcık kıçı kalksa güzel duracak bence
Kafa hizasında kıç durunca pek beğenmiyorum.
Birde Coilover tam olarak ne marka kullanımı hissi nasıl ?
bende düşünüyorum yeni aracıma coilover olarak KW , SPAX ve H&R marka var biraz araştırıyorum son zamanlar merak ettim.
GTI logosu ve ön logo iptali orjinal haline gelirse çok daha güzel olcak nazarlar değmesin maşallah:)
Maaşallah,
Kazasız belasız sürüşler..
ERel evet araç çok basık, aldığımda kafa çok yerdeydi 3 cm yukarı kaldırdım. ön kalkınca arka bastı. Arka taraf torsiyon olduğu için onu ben kaldıramadım,,,daha doğrusu denemedim ilk fırsatta arka tarafı kaldıracağım...
Coil in markasını bilmiyorum ama herkes soruyo bende merak ettim ön lastiği söküp markasına bakıcam ben kw diye tahmin ediyorum ama ne söylesem yalan çünkü markaya bakmadım...
Kullanım hissine gelince bi gün turlarız sende hissedersin...
En büyük avantajı aracın altına az hava giriyo, yol tutuş inanılmaz basık olduğu için...
sana Şöyle söyleyeyim kafa çok basıktı ben yokuşu ve rampası bol olan bi yerde gayrettpede oturduğum için kfadaki dil bi çok yerde sürtüodu 3cm kaldırınca her yerden rahatlıkla geçiorum ama, kaldırınca yay kısaldı ve sertleşti biraz öyle bi dezavantajı oldu benm için...Otoban da normal bi araca göre çok farkedio tabi...
Umarım kafanda bi kaç izlenim olmuştur...
aynı kaputa logo yu tekrar koyarsam adam gibi bi yer bulup yaptırmak lazım...Ama güvenemem...Yeni logolu bi kaput almak var aklımda bakalım kısmet...Ben orj görüntüden yanayım belki bu aracı satar logolu bi tane bulurum...Ne logo yaptırmak ne kaput almak çok içime sinmiyor açıkcası...
Allah kaza bela vermesin düzgün bi araca benziyor aslana can feda
Eyw sağolasın...Amin inşallah...
ön tampon çeki demirini ve kaliperlerini ben boyamıştım bayaa ugraşmıştımda.. :p