paylaşım için sağol Ferhat...
Printable View
eski bir 306 GTI olarak güzel araç sadece panjurdaki gti yazısı kaldır derim ceki oku faln başarılı bu arada gti yazısı gümüş bulsam demişsin halen yetkılı servıste yedek parça müdürü tanıdıgım uygun bi rakkam sıfır olarak getirtebiliriz gibime gelior ..ben vites topuzu gti yazıları vs vs vs cok şeyler getidtirmiştim.....allah kaza bela vermesin alttaki linkte benım eski 306 tının egsozz sesi dinlemek istersen ;)
http://www.ktunnel.com/index.php/101...1c68cce3615183
Guzel hoşş yukseklık dengelerı ayarlandımıı ve çekı demırı kırmızı olmaktan vazgeçildimi daha hoş olacaktır;kanaatimce dostum..
Güle Güle Kullanın Kazasız Belasız.
Geçtiğimiz hafta sonu vites ve el freninin olduğu konsolu söktüm...temizlik ve yenileme amaçlı güzelce bil elden geçireceğim...arka koltukları söktüm altındaki cam yünü aşınmış yenisini koyacağım...emniyet kemerlerimi adam edeceğim arka koltuktaileri...bağaj halısını söktüm altına cam yünü koyup güzelce yapıştıracağım...güzel bi el freni körüğü ve vites körüğü bulup yeni görüntüyü tamamlayacağım...
maşallah sıkı duruyor:)
98 model 306 GTI için performansı destekleyecek ve aracı nefeslendirecek filtre kit'i taktırmayı düşünüyorum bununla ilgili önerileriniz nelerdir...
Bide araca 8200 veya 9000 chip yazdırayım diyorum...Chip'in araca katkısı nedir???Zararı faydası filan...
Aracı hiç dyno ya sokmadım bu işlemlerden önce bi dyno'ya sokup ciğeri'nin kaç okka olduğunu öğrenmek istiyorummm...Bilindik bi yer varmıdır...Bu işlemlerin fiyatlarını aşağı yukarı yazarsanız süper olur....Hımm bide carbon clean yaptırmak istiorum...