abi maşallah tam kendine göre bi araç almışsın çok keyifle kullnacağına eminim
Printable View
abi maşallah tam kendine göre bi araç almışsın çok keyifle kullnacağına eminim
maşallah daha fazla resim paylaş ustam ya :D
abi tekrar hayırlı olsun, tam kafana uygun bi araç olmuş umarım eksikleri en kısa sürede giderilir ayrıca canlı görmek istiyorum 23 nisanda istanbula dönmüş olursam (vize sonrası eve kaçıcam alanyaya) haberleşelim :)
maşallahh be:D kazasız belasız.
hayırlısı olsun gerçekten çok hoş bir araç:)
maşallah kazasız belasız...
anladım ama ilk kez www.carfolio.com da verileri bulunmayan bir araca rastladım:)
hayırlısı olsun galerici arabanın fiyatını ne dıodu acaba merak ettim gercı sız takasla almısınız ama fıyatı neydı?
Yakışır kardeş :)
Valla bu aracı galeride ilk gördüğümde bir arkadaşının bıraktığını ve 7000 e verebileceğini söylemişti.Tabi bu 2-3 yıl önceydi.Sonradan internetten ilanı kalkınca ben sattığını düşünmüştüm.Sonrasında yani geçen ekim ayı filan bir baktım araç haala galeride.Biraz muhabbet ettik arabanın hikayesini anlattı.Arkadaşı araba satılınca ödemek üzere galericiden 8.000 borç alıp kayıplara karışmış.Sonra galerici arabanın devrinin bulunduğu şahsı bulmuş.Evrakları temizlemek için.Adam aracı son sattığı kişinin kendisine 3-4.000 borç taktığını söyleyip o parayı talep etmiş.2000 e filan anlaşmışlar.Sonra aracın 2000 kadarda borcunu kapatıp devrini almış.Kendisine maaliyetinin 12.000 e olduğunu söylüyordu.Bana gelişi takas bile olsa benim hesabıma göre 11.000 :)
Çok begendim kazasız belasız :)
Cok ozel bir arac degerini bilin :)
Kazasız belasız ve hep zevk ile kullanırsınız inşallah.