Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
Bu arada eski arabamla yenisinin resimlerini ekleyeyim biraz dedim.
Bu resim kaçıncı üretildiğinin etiketi
![]()
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
Bu arada eski arabamla yenisinin resimlerini ekleyeyim biraz dedim.
Bu resim kaçıncı üretildiğinin etiketi
![]()
VR-4 le ankaraya gidip turboyu yeniledikten sonra birazda görüntüsünü düzeltelim dedim.Pasta cila ve biraz rötüş yaptık.Direksiyon ve vites topuzunun derilerini zaten Ankara da yenilemiştik.Ve işte karşınızda.
[/IMG]
Yorum ve fikirleri bekliyorum![]()
Nadide şeyler değerlidir.
spor yay fln takılamazmı acaba?masalah
Teşekkürler.Cümlemiz inşallah.
Benim de aklımdan geçiyor.Araç çok yüksek görünüyor banada.Ama süspansiyonu nasıl etkiler kestiremiyorum.Temmuzun ilk haftası istanbula gideceğim.Orada konuyu enine boyuna değerlendirip belki coil over çalışmalarına başlarız.
maşallah tertemşz görünüyo allah kazadan beladan saklasın.
Şu stundaki kemer olayını çözemedim ama , bikaç arabada daha gördüm.Tam nası takılıyo o?
Amin.Teşekkürler.
Sütundaki emniyet kemeri orada öyle duruyor.Arabaya binip kapıyı kapatıp kontağıda açtığımızda sürgüden orta direğe geliyor ve emniyet kemeri takılmış oluyor.Kapıyı açtığımızdaysa tekrar resimdeki konumuna dönüyor ve araçtan iniyoruz.Çok rahat bir özellik ve özellikle bazı amerikanlarda var.
çok çok nadir bulunacak türde bir otomobil gerçektende..
kazasız belasız masallah,türkiyede böyle diri örneklerini görmek gercekten güzel.
timuçin bana söyleyecek bişe bırakmamış.maşallah.ömür boyu bu orjinallikte binmek isterim bu arabaya.çokk güzell
sağlam makina harbiden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)