Zamanının en baba arabalarından maşallah baya diri duruyor aracınız kazasız belasız
arka cok basik kafayi basmak lazim .
sticker ler eski. hepsi değişti şimdi renaultsport oldu.
ben rahatsız değilim rahatsız olan sizsiniz cozumunu kendiniz bulun...
ahmet3425 ne diosun arkadaşım sen???? laf kalabalığı yapma ne yapmamız gerekiomuş sen biliomuşun ifaden öle..
ha ben söyleyimmi; böyle saçma yaklaşımlarla barınamazsınız burda.. act gibi bir site değil burası.arkadınsa bu üye sen anlat ona buranın nasıl olduğunu biraz anlat,eskisin ona göre...
RACE WERKS
ya arkadaşlar gerek yok bu tip muhabbetlere. keyfimize bakalım' muhabbetimize bakalım.altı üstüm sanal alem nedir yani?birbirimize daha saygılı olmamız gerekir.
Güzel Temiz Bir Aracın Var Bu Zamanda Bu Temizlikte Çok İyi Bir Kaç Öneri Var Kesinlikle Yapman Gerektiğini Düşünüyorum
* Farların İçini Karart
* Sisleri Sarı Yap
* Dikiz Aynası Ön Logo Kapı Kollarını Beyaz Kaplat
* Acil OLarak Plaka Çerçevelerinden Kurtul![]()
aracın kaportasındaki ve camlarındaki tüm yazılar sökülse, arkalardaki perdeler çıkartılsa yerine camlara film çekilse ve aracın orj jantları takılıp güzel bir pasta cilaya girse yeterli olur modifiye aracı değil sonuçta temiz ve sade olması bu araçlar için en güzel olanı
Biraz daha orjınal ve basık olursa keyfıne keyıf katılır bu aracın maşallah allah kaza bela vermesın![]()
Tolga abi hoşgeldin HUT 51 'den sonra çok güzel güle güle kullanın.
Görkem ben. Uğurun arkadaşın görüşmek üzere.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)