canavara bak canavara :D maşallah..bi tek jantlar bozuyo biraz kanımca :)
Printable View
canavara bak canavara :D maşallah..bi tek jantlar bozuyo biraz kanımca :)
ben anlamadımkı bu ısı kımısı cok begenmıs kımısı begenmemıs jantları :D ama ıste 15 takabıldıgımız ıcın jant cok sınırlı ya 206cc yada 306 jantı takılıo onlarda herkeste var takmak ıstemıorum onun ıcın fazlada secenek yok memnunumda jantlarımdan cin can con malıda deıl en azından:D yınede yorumların ıcın cok saol.speedline cok guzel oluo aslında ama servet ıstıolar :mad:
Maşallah cenk kazasız belasız...
Maşallah.
Kazasız Belasız.
Diri araç maşallah :)
masallah kazasız belasız harıka duruyor jant secımı on numara
Ooo neler neler :D Şaka bi yana,senin arabayı söyledim de çok güzel maaşallah diye;o da evet süperdir RS de dedi.HEL01'in eski sahibi Mustafa'yı da tanırdım,Gökhanım bazı şanssızlıklar yaşadı evet.Ama olsun,sizin 106'lar sınıftır ;)
Bu arada jant konusu zevk meselesidir.Hiç kimsenin CC veya 306 jantı diye tutturmasının bi anlamı yok.Ona kalırsa Saxo2 jantı 106'da ikisinden daha çılgın duruyor.Senin jantlar çok yakışmış boşver.Benim 106'da da Compomotive var mesela.Dur olmadı ben de siteye biraz fotoğraf atayım bu gün :cool:
Maşallah allah kaza bela vermesin benimde hayalimdeki arac
Cihat Cicimenin eski arabası
sevdıgım bı aractır zamanında çok yarış koşturduk beraber
mahalli sampıyonlukları vardır
kazasız belasız..
guzelyalida goruyorum kazasiz belasiz temiz arac
kazasız belasız..
jantlar cok farklı ve cok hos olmus bence renk degisiminden bahsetmissin de siyah yaparsan bence jantlar gene farklılıgını yitircek bence gun metal fılan yaparsan hem daha farklı bı renk olur hemde ozelligini yitirmez.. tabi zevk meselesi genede.
iyi surusler.. :)