maşallah aslanım benım :)
Printable View
maşallah aslanım benım :)
Kazasız beLasız kuLLanın Rengi 10 numaraymş
Kazasız belasız....maşallahı var cihazın....
masallah kazasız belasız cok hos.. stock farlarla daha iyi durur ama bence :)
Eskiden satilik ilanlarindaydi araba , ne zaman 106 almaya niyetlendim aklimdakilerden biriyken kalkti ilanlardan. Surekli Izmir'e gittigim icin gormustum bir kac defa birinde Alsancak rektorlugun oradaki park yerlerinden birindeydi bi 5 dk harcamistim etrafinda masALLAH ;)
kazasız belasız maşallah..
sarıdan sonra en çok yakışan renkk
maşallah kazasız belasız
daha oncede soledım herkeste 306 ve cc jantı var acıkcası ondan ıstemıorum en azından benım jantlarım farklı bır jant ve kalıtelı bır jant bıde su varkı begenende cok bı ara cc yapsammı dedım herkes manyakmısın dedı etrafımdakı zevk meselesı fıkrıne saygım sonsuz tesekkurler yorumların ıcın.far olayına gelınce bak orda bende katılıorum sana orjınal stoplara donucem galıba ama on farlarım orjınallerı temız deıl pek ondan angellar kalcak herhalde
Normalde 106'da belli jantlar guzel durur comp , speedline , cc , 306 gti vs alisilagelmis ama modasinin tukenmeyecegi modeller. Fakat seninkiler cidden guzel duruyor .. Bir de bilmiyorum bi suru Indigo mavi varda bu araba 2.5 senedir cok hosuma gidiyor :)
Senin arabani alsancak ta gordum o zaman 106 almak gibi bir plan yok 1 ay gecmedi bi aksam bi kac dk icin evden onay cikti ilana baktim ilan yok " hay dedim bahtima " :)
Sonrasinda satilmistir baska yere derken hala sende oldugunu gordum bugun , bi o devir saatine ayar olmustum :)
Cift tarafli bant mi kullandin ? Vidaladin mi ?
Maşallah yanlız resimleri saglam bir yerde saglam bir makinayla çekersen gerçek yüzünü görmüş oluruz aracın,bilgin olsun .
Güle güle binmek nasip olsun inşallah.
kanka araban cidden cok güzel..maşALLAH cidden..ALLAH nazardan saklasın..egsoz bul la bana :D
yorumların ıcın gercekten cok tesekkurler arabamı sevdırdın bır kez daha resmen suan :D
devır saatı aldımda vardı ve cok kotu bır yere koymuslar ve delmısler vıdalamıslar ondan sokmuorum aslında devır saatıde cok guzel bı saat ama keske delmeselermıs ıyı olurmus devır saatıne ayar olman normal aslında bıraz buyuk ve arabanın tam ortasında ondandır :D
yorumların ıcın saol tekrar ızmıre geldıgınde haber ver burdan msj at gezerız RS ile olurmu?