EyvALLAH kardesim tabi kiSonrasinda ben en gec 2 ayda 1 gidiyordum Izmir'e , asansor de ***** bir sahsiyet oturuyordu sebebimiz vardi
Gurhan'a falan gitmistim bi ara .. hic denk gelmedi sonra ki zaman icin de .. Ki ben abartmiyorum inan Inciraltindan , KSK'ya dogru giderdim usenmeden aranirdim caddede haha
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
maşallah temiz ve güzel araba..iyi günlerde kullanın![]()
senın geldıgın zamanlarda ben okuldan dolayı arabayı bıraz yatırdım ondan bakımsız kaldı boya falan suan ıyı deıl sımdı toplamaya basladım bu ara pasta cıla yaptırcam ondan sonra guncel fotoları koyucam.ben uckuyular tansasın orda oturuorum arabada ya tansasın orda oluo yada fatıh kolejının orda oluo egerkı yolun duserse ızmıre haberlesemezsek araba orda gorebılırsınama zaten haberlesırız ıllakı gezınırız cuma aksamı rollınge falan gıderız sen yeterkı ıste benım arabamı benım kadar seven bırının basımın ustunde yerı var
![]()
Ucyol metro'nun orada kalirdim ben genellikle ,hep yolun ustunde dururdu benimki de tanssasin 100 mt altinda beton yol uzerinde .. bir de firsatini buldukca ekonominin oraya gider iki cakardim hosuma gidiyordu okulun hatunlari fazla guzellerdiAma uckuyular taraflarinda hic rastlayamadim RS'e
Kendi basima dolasmaktan keyif aliyordum Izmir'de hatundan arta kalan zamanlarda ..
Guzelyali guzergahi bicilmis kaftan
Ben hele ki bir Turkiye'ye geleyim biraz daha zamanim var burda yaz siz kis yasarken gelecegim nasip olursa , ki Izmir'e mutlaka yolum dusecek sen o zamana kadar arabani satmamis olursan .. EyvALLAH , unutmadigim araclardan biridir bu cunki nette bakip gercekte gorup etrafinda 1221 tur attigim tek arabadir![]()
Oha! Are you serious ? ahahaBomba olur .. En azindan ben videolari izleyip , resimlere goz atarken yanima aglayacak adam bulmus olurum ahha
buraya o'nu getiremezsin bak ben de sattim da geldim , Avusturalya sinirlari icerisine 106 serisi hic girmemis.Az sayida 205 sonrasinda 206 ve digerleri seklinde gidiyor ..
Ama Peugeot cok tutulmamis burada belli ki .. Eger ki kalirsam yerlesirsem buraya seneye 306 Cabriolet istiyorum , cunki sehir de gram toz yok cogunlukla gunesli sicak bunaltici hava cabrio araba icin bire bir anlayacagin .
ya bakalım ıllakı haberlesırız zaten en yakın arkımın kuzenıde orda okuo onunla konustum gel demıstı aklıma yattı ekım gıbı kesınlıkle yurtdısına cıkıcam once amerıkayı denıcem vıze alamassam avustralyaya gelıcem herhalde artık bol bol yan yana oturur aglarızaraba fıyatları nasıl ucuzmu?
maşllahı war caner aracının beendiim 106 lardan enlerden bırı bnm ıcın bı gun temız yakalasam saten bı tur atcam Dkazasız belasız kardesım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)