User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
125 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Peugeot 106 gti

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka araban cidden cok güzel..maşALLAH cidden..ALLAH nazardan saklasın..egsoz bul la bana
    ahaha cok saol kardesım benım allah hepımızı kazadan beladan korusun.egsoz kesınlıkle supersprınt magnum al baska alma bak bulursam haber verıcem aklımdasın kardesım

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumların ıcın gercekten cok tesekkurler arabamı sevdırdın bır kez daha resmen suan
    devır saatı aldımda vardı ve cok kotu bır yere koymuslar ve delmısler vıdalamıslar ondan sokmuorum aslında devır saatıde cok guzel bı saat ama keske delmeselermıs ıyı olurmus devır saatıne ayar olman normal aslında bıraz buyuk ve arabanın tam ortasında ondandır
    yorumların ıcın saol tekrar ızmıre geldıgınde haber ver burdan msj at gezerız RS ile olurmu?
    EyvALLAH kardesim tabi ki Sonrasinda ben en gec 2 ayda 1 gidiyordum Izmir'e , asansor de ***** bir sahsiyet oturuyordu sebebimiz vardi Gurhan'a falan gitmistim bi ara .. hic denk gelmedi sonra ki zaman icin de .. Ki ben abartmiyorum inan Inciraltindan , KSK'ya dogru giderdim usenmeden aranirdim caddede haha
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

VTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah temiz ve güzel araba..iyi günlerde kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel tabi ki , RS GTI seviyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EyvALLAH kardesim tabi ki Sonrasinda ben en gec 2 ayda 1 gidiyordum Izmir'e , asansor de ***** bir sahsiyet oturuyordu sebebimiz vardi Gurhan'a falan gitmistim bi ara .. hic denk gelmedi sonra ki zaman icin de .. Ki ben abartmiyorum inan Inciraltindan , KSK'ya dogru giderdim usenmeden aranirdim caddede haha
    senın geldıgın zamanlarda ben okuldan dolayı arabayı bıraz yatırdım ondan bakımsız kaldı boya falan suan ıyı deıl sımdı toplamaya basladım bu ara pasta cıla yaptırcam ondan sonra guncel fotoları koyucam.ben uckuyular tansasın orda oturuorum arabada ya tansasın orda oluo yada fatıh kolejının orda oluo egerkı yolun duserse ızmıre haberlesemezsek araba orda gorebılırsın ama zaten haberlesırız ıllakı gezınırız cuma aksamı rollınge falan gıderız sen yeterkı ıste benım arabamı benım kadar seven bırının basımın ustunde yerı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucyol metro'nun orada kalirdim ben genellikle ,hep yolun ustunde dururdu benimki de tanssasin 100 mt altinda beton yol uzerinde .. bir de firsatini buldukca ekonominin oraya gider iki cakardim hosuma gidiyordu okulun hatunlari fazla guzellerdi Ama uckuyular taraflarinda hic rastlayamadim RS'e
    Kendi basima dolasmaktan keyif aliyordum Izmir'de hatundan arta kalan zamanlarda ..
    Guzelyali guzergahi bicilmis kaftan
    Ben hele ki bir Turkiye'ye geleyim biraz daha zamanim var burda yaz siz kis yasarken gelecegim nasip olursa , ki Izmir'e mutlaka yolum dusecek sen o zamana kadar arabani satmamis olursan .. EyvALLAH , unutmadigim araclardan biridir bu cunki nette bakip gercekte gorup etrafinda 1221 tur attigim tek arabadir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucyol metro'nun orada kalirdim ben genellikle ,hep yolun ustunde dururdu benimki de tanssasin 100 mt altinda beton yol uzerinde .. bir de firsatini buldukca ekonominin oraya gider iki cakardim hosuma gidiyordu okulun hatunlari fazla guzellerdi Ama uckuyular taraflarinda hic rastlayamadim RS'e
    Kendi basima dolasmaktan keyif aliyordum Izmir'de hatundan arta kalan zamanlarda ..
    Guzelyali guzergahi bicilmis kaftan
    Ben hele ki bir Turkiye'ye geleyim biraz daha zamanim var burda yaz siz kis yasarken gelecegim nasip olursa , ki Izmir'e mutlaka yolum dusecek sen o zamana kadar arabani satmamis olursan .. EyvALLAH , unutmadigim araclardan biridir bu cunki nette bakip gercekte gorup etrafinda 1221 tur attigim tek arabadir
    bakarsın ben gelırım yanına ekım gıbı dıl kursu ıcın yurtdısına cıkıcam avustralya dusunuorum RS nasıl getırebılırım oraya orda takılırız ya olmadı RS le

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakarsın ben gelırım yanına ekım gıbı dıl kursu ıcın yurtdısına cıkıcam avustralya dusunuorum RS nasıl getırebılırım oraya orda takılırız ya olmadı RS le
    Oha! Are you serious ? ahaha Bomba olur .. En azindan ben videolari izleyip , resimlere goz atarken yanima aglayacak adam bulmus olurum ahha
    buraya o'nu getiremezsin bak ben de sattim da geldim , Avusturalya sinirlari icerisine 106 serisi hic girmemis.Az sayida 205 sonrasinda 206 ve digerleri seklinde gidiyor ..
    Ama Peugeot cok tutulmamis burada belli ki .. Eger ki kalirsam yerlesirsem buraya seneye 306 Cabriolet istiyorum , cunki sehir de gram toz yok cogunlukla gunesli sicak bunaltici hava cabrio araba icin bire bir anlayacagin .

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantları bi tek sen begenmemıssın ama tabı zevk meselesi aslında cc ve 306 gti jantı yapmamamın nedenı herkeste olması zaten en azından farklı bı jant oldugunu dusunuorum jantlarımın ama yınede önerin için teşekkurler
    Bide ben

Masallh arac güzel duruyoo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha! Are you serious ? ahaha Bomba olur .. En azindan ben videolari izleyip , resimlere goz atarken yanima aglayacak adam bulmus olurum ahha
    buraya o'nu getiremezsin bak ben de sattim da geldim , Avusturalya sinirlari icerisine 106 serisi hic girmemis.Az sayida 205 sonrasinda 206 ve digerleri seklinde gidiyor ..
    Ama Peugeot cok tutulmamis burada belli ki .. Eger ki kalirsam yerlesirsem buraya seneye 306 Cabriolet istiyorum , cunki sehir de gram toz yok cogunlukla gunesli sicak bunaltici hava cabrio araba icin bire bir anlayacagin .
    ya bakalım ıllakı haberlesırız zaten en yakın arkımın kuzenıde orda okuo onunla konustum gel demıstı aklıma yattı ekım gıbı kesınlıkle yurtdısına cıkıcam once amerıkayı denıcem vıze alamassam avustralyaya gelıcem herhalde artık bol bol yan yana oturur aglarız araba fıyatları nasıl ucuzmu?

buyyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşllahı war caner aracının beendiim 106 lardan enlerden bırı bnm ıcın bı gun temız yakalasam saten bı tur atcam D kazasız belasız kardesım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide ben

Masallh arac güzel duruyoo
    sagol kardesım yorumun ıcın yakında anket acıcam jantları begenen ve begenmeyenler ıcın hangısı ustuun cıkarsa ona gore dusuncem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buyyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşllahı war caner aracının beendiim 106 lardan enlerden bırı bnm ıcın bı gun temız yakalasam saten bı tur atcam D kazasız belasız kardesım
    eyvallah buragım saol kardesım benım arabayı pasta cıla yapana kadar temız goremıcen ama az kaldı 1 hafta 10 gune kadar pasta cıla yapılıo kemal ve ahmetle ufak tefek ıslerı kaldı o zaman atarsın turunu

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagol kardesım yorumun ıcın yakında anket acıcam jantları begenen ve begenmeyenler ıcın hangısı ustuun cıkarsa ona gore dusuncem

Üstündeki jantlar kalır o zman sadece ben ve ibrahim abi begenmemis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah buragım saol kardesım benım arabayı pasta cıla yapana kadar temız goremıcen ama az kaldı 1 hafta 10 gune kadar pasta cıla yapılıo kemal ve ahmetle ufak tefek ıslerı kaldı o zaman atarsın turunu
    eyw kardesım bnm saolasın bu arada hanı satamassın dedıklerı arabayı işi bttıkten sona nete koydum 1 saat sonra ılan aktıf olunca satıldı şampanya 1.6 hatrlarsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw kardesım bnm saolasın bu arada hanı satamassın dedıklerı arabayı işi bttıkten sona nete koydum 1 saat sonra ılan aktıf olunca satıldı şampanya 1.6 hatrlarsın...
    ahahah hatırlamammı ya hayırlısı olsun ıyı olmus sattıgın sevındım bende bı ara korkmadım deıl bu renkle bu elınde patlar dıe
    ıstedıgın fıyatada sattıysan super olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahah hatırlamammı ya hayırlısı olsun ıyı olmus sattıgın sevındım bende bı ara korkmadım deıl bu renkle bu elınde patlar dıe
    ıstedıgın fıyatada sattıysan super olmus
    istediim fytaın ustunde gttı cunku 3 kişi arasında secım yaptım fazla parayı weren aldı caner

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediim fytaın ustunde gttı cunku 3 kişi arasında secım yaptım fazla parayı weren aldı caner
    ne arabaymıs ole a.k 3 kısı kapıstı demek arabayı valla helal olsun kardesım sen bu ısı bılıon
    satcagım zaman sana vercem arabayı sen sat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)