maşşallah güzel bmw bmwteam.net e de beklerim ...
yasin renkde çok güzel çıkmış walla.. ön tampon da ii oldu böyle ama arkaya da bişey yap artık..
alperim yukarıda yazdım ama bida söliyim.arabanın ön tampon ve spoileri orjinal m-tech 1
arka tamponuda orjinal bulursam takacam zaten.
basar 13 kardeş bmwteam bikaçgün önce üye oldum ama daha hiç denemedim belki kabul edilmiştir.şimdi bakcam.
kaancım teşekür ediyom sana tanışma kısmına yazdığını okudum soracam sana.........
fiyatlar modele gore değişior genelde sanırım 11 mılyar ıstyende var 2o mılyar arabasına gore zate ustundekı jantlar pahalı![]()
www.honda-tech.com
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
bide bu araba 4 çeker nadir bulunan bi 325 ve çok temiz. ne istersen gider araban o fiyata.. çok abartma ama sen yinede böyle dedik diye şimdi.. 30 istersin![]()
kazasız belasız ya cok guzel !!
Maşallah çok gzl duruyo kazasız belasız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
borbetLerLe bütünLeşmiş
maşallah güzeL bi e30
yasin nerde yıkatıosun sen arabayı ya? yıkamamış yalamış walla adam![]()
ondaki bez sende de olsa hatırlamıomusun nasıl araba yıkatıodu adam 45 dakka araba yıkatıo sonra 1,5 saat araba silio
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
hehehakkaten kesin kendisi yalamıştır arabayı.. yıkama-yalama
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)