hediye mi o yoksam
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
mmustu Nickli Üyeden Alıntı fitek kapağın hayırlı olsun abi sen dıkkat ettee bunlar cok tehlıkelıı kankam bılgın olsun
cok merak edıyorum ve soruyorum ? sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ? tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kankam artıkın arabalar falan umrumda değil mayısa beni göremeyebilirsinizde
mmustu Nickli Üyeden Alıntı kankam artıkın arabalar falan umrumda değil mayısa beni göremeyebilirsinizde hayırdır kahrından canınamı kıyıcan koray saplarsa zaten yaşamak haram sana
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı hayırdır kahrından canınamı kıyıcan koray saplarsa zaten yaşamak haram sana valla kankam bulursa saplar gel tezkere gel tezkere
mmustu Nickli Üyeden Alıntı valla kankam bulursa saplar gel tezkere gel tezkere anaaa gidiyonmu yoksa olm varya eşi benzeri görülmemiş bi uğurlama yaparız sana
konuyu parçalamayalım bro da yolun sonuna geldik her an olabilir
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı anaaa gidiyonmu yoksa olm varya eşi benzeri görülmemiş bi uğurlama yaparız sana katılıyorm artı abi maşallah hayırlı olsn kapağın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
mmustu Nickli Üyeden Alıntı konuyu parçalamayalım bro da yolun sonuna geldik her an olabilir ok hacı haber ver
mmustu Nickli Üyeden Alıntı kankam artıkın arabalar falan umrumda değil mayısa beni göremeyebilirsinizde kankam sana bır sey olmaz sen kalıcısın sen buranın demır basısın
elpadre Nickli Üyeden Alıntı kankam sana bır sey olmaz sen kalıcısın sen buranın demır basısın kankam askeriye öyle demiyo be sabah şubedeydim ya seve seve ya ipe ipe dediler elimi çabuk tutmam lazım
mmustu Nickli Üyeden Alıntı kankam askeriye öyle demiyo be sabah şubedeydim ya seve seve ya ipe ipe dediler elimi çabuk tutmam lazım ulen fızana bıle gıtsen bılee gelırız zıyaretınee bak bu lafımı unutma ben vefalıyımdır
maşallah cem abi tam gaz devam.Allah kolaylık versin.
mmustu Nickli Üyeden Alıntı kankam artıkın arabalar falan umrumda değil mayısa beni göremeyebilirsinizde ekeyı bana bırak nereye gidiyorsan git araba az rahat etsin akü..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
oluum döverim sizi konuyu pijjj ettiniz
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı oluum döverim sizi konuyu pijjj ettiniz dugur var dugunn
Maşallah kazasız belasız projeler. 16 sayfa olmuş yazmamışım.
sulhi Nickli Üyeden Alıntı Maşallah abi Sen Ben Sulhi beraber Rodaj yapıcaz heralde Rodaja 4. aranıyor
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Maşallah abi Sen Ben Sulhi beraber Rodaj yapıcaz heralde Rodaja 4. aranıyor tek sayı iyidir çiftlemeyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları