pc kafayı yedi ben yarın bakcam senin aracın fotolarına dükkandaki pc çift çekirdekli![]()
330 derece egzantirik sıkıştırmalı piston ayarlı kasnak weber 40 karburatorle cok azda hafifletmeyle fn2 typer gecenı var rusyada orda bı r cok orneğı var....parca orda cok turbo kıtıne kadar var hemde bu arac için belki belli baslı fırmaların onar onar secenekleri var hem atmo hem turbo....bende uğraşmıştım 16 valf lisiyle...bu aracınıza emme manifoldu chip sıkıştırma piston egzantirkle hayal edemeyeceğiniz arabalar la yurursunuz samımıyetle soyluyorum...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
fotolarin boyutunu 1024'e cevirin bosuna bandwith harcamayalim!
Experience is what you get when you don't get what you want.
maşallahh![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler yaza doğru aracı komple dağıtıcam tekrar boyamaya niyetim var
saygılarımla....
fotoları küçültmeye gelince denedim ama başaradım özür dilerim kimseyi uğraştırmak istemezdim.....
teşekkür ederim öncedende dediğim gibi yürürünü hallettik bronz baskı balata, yaylar, kule gergileri ve gazlı amart.le tr deki lada vegalar içerisinde samimiyetimle söylüyorum en iyi yürüre ve viraj hakimiyetine sahip araç bu ne nette nede piyasada benim karşıma daha çıkmadı
ve sıra geldi motor ve şanzımana rusyada hazır turbolu dereceli eg. sıfır motorlar yapan firmalar var 3500€+ nakliye gibi fiyata geliyor bakalım araştırmaktayım şanzumanıda lada cup araçlarında kullanılan kısa racıng şanzımana niyetim var
saygılarımla...
Kazasız belasız.Dışa şişik çamurluklar güzel durur gibi geliyor bana.
Yurt dışında dediğin gibi modifiye parçası rahat bulunuyor
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
cıddı anlamda hos gorunuyor =) dıger ladalar ıle arasında ucurumlar varkule gergısını vs parcalarını kendınızın yapmasıda super bı duygudur umarım
kazasız belasız ...
Aracın gerçekten çok temiz gözüküyor..
Bir ara kullanmıştım.. Gerçekten çok seri hızlanan bi araç..
Bnm kullandığm 2005 model 1.5 16V di. merakımız üzere 0-100 ünü ölçmüştk..10,5 gibi bi rakam çıkmştı..
Gerçekten çok iyi bi rakamdı yıpraşmış bi şirket arabası için..
İstediğin projeyi yaptığını görmeyi çok isterim, çnkü bnde kullandığmda brz uğraşılsa güzel sonuçlar alınıcağını düşünmüştm.. Umarım istediğin sonuçlara ulaşırsın..![]()
resımlerı ufalt bence ama guzel arac
cok büyük fiyatlar sana söliyim istersen senin için fiyat alabilirim ben orda 4 yıl yaşadım 2 tane full atmo lada vega yaptım...dediğin fiyatlar cok para bu araçlarda sanzuman yaptığın modlardan sonra sana yeticektir ben bu araçla prof bir şekilde 3 yıl uğraştım çok iii hpler görebiliyosun şu anda senin ihtiyacın emme manifoldu chip egzantirik ve headers.istersen aratırır sölerim sana cargo olyıda cok olmaz...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
boş yere L üks A ramayan D elikanlı A rabası dememişlerhastasıyım ladaların verilen fiyatın hakkını sonuna kadar veren otomobil..kazasız belasız ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)