maşşallah gerekli eklemeleri yapılınca dahada güzelleşecektir kazasız belasız günlere birde sakıncası yoksa maliyeti ne oldu acaba ?
maşşallah gerekli eklemeleri yapılınca dahada güzelleşecektir kazasız belasız günlere birde sakıncası yoksa maliyeti ne oldu acaba ?
hayırlı olsun çok güzel olmuş mat siyah... ön panjurdakı kromajlardan da kurtulursanız olay bitmiştir.
Maşallah kazasız belasız jantlı ve yaylı fotolarınıda bekliyoruz
Birde merak ettim kaplamayı yapan yeri..
ben hiç yakıştıramadım çok emanet durmuşbeyaz olsa ağırlığını korurdu arada ama beğnmedim nedense, bi de polish yapılmayan accorda accord demem ben
![]()
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
kanka maşallah yaw cici olmuş ama ben hala alışamadım komple folyoya dün bi 6 serisi gördüm beyaz folyo hele yağmurda çok kötü görünüyo bildiğin kağıt![]()
çok güzel maşallah aykırı olmuş bide filmler jantlar filan ışıkta yanınıza accord gelse bakar durur![]()
herkese tekrar teşk ederim...2-3 eksik derken aynen sizin dedikleriniz eksik olanlar zatenaracıma mugen panjur aldım abd den...filtre kiti ile birlikte yoldalar geliyorlar...arkaya orj.kırmızı H logo alıcam şuanki değişicek yani...plakalar APP olucak arka plaka kare olucak...belki öndekinide kare yapabilirim karar vermedim öne henüz...daha sonrasındada MUGEN cam rüzgarlığı ve nikelaj kapı eşiklerini aldımmı biter herhalde...yarın filmli ve jantlı yaylı hali ile resim çekip eklerim...
kaplama için fiyat soran arkadaşlarada şukadarını söyliyim; bu aralar giderseniz fiyatta pazarlık şansınız olurdün bi arkadaşımın AUDİ TT sini bıraktık oda mat siyah kaplattırıyor...hatta gitmişken işçiliğinide görmüş olursunuz...yeri bostancı sanayii sitesi ikiler honda ya yakın...gitmek istiyen olursa numarasını verebilirim...reklam vs.problem olur diye dükkanın adını yazmak istemiyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)