beyaz cok yakışmış maaşallah.
daha duzgun fotograflarini gormek lazim, bu haliyle spoon'lar sanki daha guzelmis gibi geldi bana![]()
ama araba cok guzel ya masallah Allah nazardan saklasin, ne kadar soylesem az
hep eg ye takmak istedgim jantlardi bi turlu kismet olmadi.
Sariyada ayri bi guzel olmus masallah gule gule kullan cihan![]()
Yanlış Anlaşılmasın Kanka, Polemik veya Gırgır Olsun Diye Sormadım
Tam Bitmeden Adam Akıllı Çekim Yapamadık.
Spoon Spoiler, Davlumbazlar ve 1-2 eksiği tamamlandıktan sonra adam akıllı çekim yapacağız, o yüzden önerileri olur diye öyle sordum.
Mesela, kanka şurdan burdan birer kare çek fln derler diye dedim.
İnsanlar Aracın ve Jantların Duruş Açılarınıda Merak Ediyor Sonuçta.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
he bi an noluyoruz dedim gulucuk falan olmayinca da, tahmin ettigim gibi bir niyetle sormussun
bu alttaki fotograf disinda hepsi cok yakin ve yukaridan cekilmis biraz daha uzaktan arabanin tamaminin gorundugu fotograflar cok iyi olur
bosver davlumbazmis spoylermis falan, boyle de super zaten masallahjantlari daha net gosterecek cok oynanmamis temiz fotograflar bekliyorum ben
eline saglik fotograflar icin
Eywallah kardeşimCanlıda daha güzel duruyor ama bende pek alıştım dersem garip olur ama fena durmuyor tam öyle bi durdularki net olarak değişsem mi renk değişmesemmi arada kaldım
![]()
Özelden konuşalım![]()
![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun beğenmenize sevindim çok tşk.ler
16 kardeşim amin inşallah sanada nasip olur
Saolasın kardeşim tşk.lerAllah daha iyilerini nasip etsin cümlemize
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Allah razı olsun kanka gel araçla hemen takalım bunları bakalım istediğin zaman söker verirsinBu arada S14'e kocaman maşallah kanka avatarda bile bitirmiş
![]()
Allah razı olsun kanka senin gibi düzgün zevkli aracı olan birinin böyle demesi daha değerli benim içinSpoon'larla ilgili seninle aynı görüşte olan çok kişi var ama bi el atsak işler değişir diye tahmin ediyorum
Çok tşk.ler saolun
Eywallah kanka![]()
![]()
Takayaşhi kankam Ömer'im için öyle şeyler soun olmazGörüosun bizi maksat bilgi paylaşımı kardeş arkadaş dost abi edinmek.Canımızı sıkan çıkmadıkça kardeş spec forever
![]()
Yavrum benim yirirm yirim![]()
Emeğine sağlık kardeşim
Allah'a şükür kimse canımızı sıkmadıkça Allah'ın her kulu bizim için kardeştir
Taki canımızı sıkana kadar![]()
Kardeşim maşallahı var aracının,allah nazardan saklasın,sen kimsenin lafına kulak asma boşver![]()
GARAJ İZMİT
cihanım maşallah 10 numara olmuş hiç kimseye bakma yok olmuş yok olmamış sonuçta araca sen bincen aynen devamçekemiyen anten taksın
![]()
dün gece canlı gördüm hava her ne kadar yağışlı da olsa çok güzel duruyordu Si..
bu arada dün akşam bizi ağırlayan kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum.. ömerim cihanm ve diğer dostlar allah razı olsun..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)