maşallah cihanım çok tatlı olmuş dikkat et izmitte aleme reset atma kitleme milleti gezerken.kitlenip kalırlar vallaAllah kaza bela vermesin kardeşim
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
maşallah pek güzel, izmitte denk gelirsek korna basarım![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
allah kaza bela vermesin cihan abicim çok güzel bi proje oldu ve alnının akıyla bitirdin ve emeğinin karşılığını aldın allah kaza bela vermesin çok güzel oldu yaanazar değmesin 41 kere maşallah
bu arada ömer abi yine temizlik yine temizlik her konuda her arabanın fotosu çekilirken arabanı siliyosun![]()
Saol kardeşimÖmer abin cila ve temizlik işleriyle kafayı bozmuş durumda
![]()
Ama çokta güzel yapıyor maşallah ama bu aralar durulur şimdi yeni makine aldı foto için ona sarar![]()
![]()
![]()
Çok tşk.lerTabiki basın konuşalım hatta
Siz Umuttepe'ye mi geliodunuz?
Saolasın Çağlar'ım tşk.lerWalla millet alışkın değil burda böyle makinaya çok garip bakıolar bana
![]()
![]()
Tşk.ler
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim
Allah razı olsunAmin tşk.ler
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
çekimler yine süper olmuş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Maşallah,
Kanka çok güzel olmuş çekimler eline sağlık,
Cihan kardeşimede allah kolaylık versin,bu kadar güzel bi aracı nasıl korucak bilmiyorum valla,çok dikkat etmesi gerekli,kazasız belasız![]()
GARAJ İZMİT
spoon spoiler nerede kaldııııı![]()
ömer eline saglik. emin adimlarla ilerliyosun fotograf olayinda. patlamalara biraz daha dikkat=)
cihan kardeşimin canavarina da kocaman bir maşallah.
saygılar
maşşallah araç kendini herşeyiyle belli ediyor zaten sölenicek başka bi sözde yok allah kaza bela vermesın
ömer gene herzmanki gibi arabanın hakkkını verdı bu fotolarla eline sağlık kanka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)