Naptın yeğen![]()
Ne fotolar almıştık ama
Cendere Spec
![]()
PuahhahahaKanka napak ogün bayramdı mecvur öyle giyindik
Tırtlar vadisi Style
![]()
Çok tşk.ler kardeşimCümlemize kazasız belasız
Walla öyle be kanka
Takaşiri Alemdar![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
herkesin kendine göre bi yorumu olacaktır tabiki.. benim şahsi görüşüm şu yönde.. bu kadar güzel ve trdeki araçların hepsinden daha marjinal görünen bi araca gidipte herkesin taktıgı klasikleşmiş ve beyaz olması da aracın güzelligini etkileyen bi jant takmanız beni üzdü biraz.. cok fazla bi yorum yapmak düşmez elbette ama spoon jantlar o renkleriyle mükemmel duruyodu aracın üzerinde şu andakinden cok cok daha etkileyici ve marjinal duruyodu.. üzüldüm rpf1 almanıza.. jant güzel jant evet ama gerek model gerek renk olarak cok cok basit kaçmış aracın üzerinde.. tek amaç hafiflikse OZ modellerinden birisiyle değiştirin derim![]()
Aslında tam aklımdakine tercüman olmuşsunuzBir türlü şu kadar kelimeyi toparlayamamıştım anlatmaya çalışırken
Bencede Spoon'lar ren ve model açısından çok daha marjinal duruyordu çok daha ilgi çekip arabayı daha sıkı gösteriyordu.İlk olarak jantları boyamayı deniyecem olmadı satıp yeni bi jant modeli deneyebilrim ama bu OZ olmaz![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
satılık advan zaaaaaaaaaaaa auhauahua![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ahauhauha makara bi yana deneriz kanka bi ara advan alıcaksan takar bakarız hem 4*100 hem 4*108 benimki![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)