maşallahsüper
Cihan Aracın Gerçekten Çok İyi .. Bayağı Beğendim .. Allah Kaza Bela Vermsin ..
Cok guzel olmus kazasız belasız kullanın ..
Not : En basından beri takip edıyorum ama foruma yenı yazmaya basladım![]()
Çağlar demiş gerçi ama 195/45/16 lastiklerle 16 jant var kanka
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
cıhanın araba rpf1lerle harbı atası olmus...o arabanın bundan sonrakı hakkı kesınlıkle swap sonrada torunlarına yadıgar kalsın...![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
fena duruyor masallah![]()
bijonlar kirmizi-mor arasi bi renkte olsa degisik bir hava katmis olur mu acaba diye bir fikir aklima geldi![]()
cok fena oldu bi si ya maşallah.
Tarık'a katılıyorum sarı bijonlar biraz sönük kalmıs![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Çok özel bir renkte hafif ofsetli yurtdışındaki muadillerinde kullanılan bi jant düşündünüz mü hiç ? Çok dikkat çeker eminim..
Ömer'im resimler için çok saol kardeşimEllerine sağlık
Bu arada unutmadan söliyim "kopyalamaya devam et" diyen kardeşlerimize abilerimize arkadaşlarımıza itafen gelsin umarım beni daha iyi anlamışlardır.Onlara eksozumla gülüyorumSadece gülüyorum onlara şuan iyi bakın resimlerede feyz alın...Neyse çekilememek iyidir.
Beğenen arkadaşlara tşk.ler bijonlar kırmızıydı geçen gün sarıya boyadım arabanın boyasından kalan ufak bi parça vardı aldım boyadım bence güzelde oldu başka bi renk olsa garip kaçardı düşüncesindeyim.Aracımız daha bitmedi yeni süprizlerle sizlerle olucak.
Hiç belli olmaz ama swap olmıcak araçta d16a9 la atmosferik yürüdüğü kadar yapıcam şuan listem baya bi uzun ve güzel zaten onun için sıkıntım yok yavaş olsun sağlıklı mis gibi yürüsün.Ama bu swap kesin olmıcak diye bi kaide getirmez![]()
Ben fren disklerinden debriyajına pedal takımından vites topuzuna sileceklerinden en ufak somununa kadar yeniden bi araç yaptım yaptırdım.Bazı insanlar diyorki işte swap yapsaydın araba 19 gözüküyor ama yürümüyor vs.Ben 1 swap parası çoktan harcadım benim amacım yürümek olsaydı çatır çatırda turbolardım bu aracı herkez rahat olsun bunları diyen biçok kişiden çok daha iyi biliyorum bu işleri.Ben gerçek anlamda bir modifiyeli araç yaptığımı düşünüyorum Coilinden balatalarına kule gergisinden lastiklerine debrijaından pedallarına koltuklarına vites topuzuna kadar.
Emeğe saygı duyan herkeze çok tşk.ler arkadaşlar.Allah daha iyilerini kalbi temiz olan arkadaşlarımıza nasip etsin.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Walla offsetli jant olabilir eğer bi dahaki seneye Allah nasip ederde kalırsa aracım onuda yapar tadına bakarızÇok dikkat çeker eminim demişsiniz walla bundan daha fazla dikkat çekmesi hiç işime gelmez başıma gelmeyen kalmadı
Beğenmenize sevindim tşk.ler
Tşk.ler TarıkBijonlar kırmızıydı ben sarı yaptım kanka
Walla sarı çok güzel duruyor canlıda aslında
Çok tşk.ler beğenmenize sevindimİnşallah swap yapmakta nasip olur
Allah razı olsun![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Rica Ederim Çiçeğim.
Bu Arada, Güzel Bir Açıklama Yapmışsın.
Eline Sağlık.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
maşallahh, araç nokta. tek eksiği stickerlar diye düşünüyorum. ne zaman yapıştırılacak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)