maşallah cihan çok güzel olmuş eline emeğine sağlık spoon larla daha guzel duruodu RPF1 lar boş durmuş
Allah kaza bela vermesin gözü olanın da gözü çıksın
1 saat once istanbul gazi osman paşa sapahında duruyodutekrardan maşallahhh çok iyi duruyodu
bugün canlı canlı görmek nasip oldu residekilerden çok çok daha güzel her köşesinde güzel ayrıntılar yakalamışsın cihaz kazasız belasız![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
cıhan daha yenı gordum arabanın resımlerını elıne saglık cok guzel omus canlı gormek ısterız bı ara tekrardan masallah...
Kanka walla daha tam bitmedi bir bitiriyim kendi ayaklarımla getiricem
Allah razı olsun abi senin aracınında maşallahı var
Vtec'e parça bakıodum kanka karşıya geçtim Stlegal Cem abiye ordan JDM works ordan sanayi vs 12 de akşam 8 e kadarSaolasın beğenmene sevindim
Eywallah bebeem![]()
Saol kanka walla ben ne taksam illa biri beğenmicekSpoonlara 50 kişi laf etti sattım kapışıldı
Hadi onuda geçtim RPF01 aldım bu sefer Spoonlar değere bindi ben gidip dünyanın en iyi jantını taksam illa bii çıkar ah RPF ah der
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Sasolasın Serhat abim elimizden geleni imkanlarımız dahilinde yaptık abi olduğu kadarGörüşelim abi biraz rahatlıyım açılım yapıcam
![]()
Abi Allah razı olsunDaha öncede tanışmıştık Tekrar görüşmek nasip olur inşallah
Saolasın Cem abimBu arada ilgin alakan için çok saol abicim
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
kocaman kocaman maşşalah
gecen gece 2de denk geldik sahilde cafeden cıkıodun sakin sakin. canlı hali daha da şık duruyo fotograflardan. kazasız belasız kullan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)