jantlar göstermior aracı daha farklı bi jant denerseniz arabanın görüntüsü bayağı değişebilir
jantlar göstermior aracı daha farklı bi jant denerseniz arabanın görüntüsü bayağı değişebilir
masallah masallah komsumun arabasina
bugun gordum farlarla panjur yoktu islem yapiliyodu sanirim
jantlar degisip bide yere basinca oturup karsisinda manzaraya karsi caay icilir
kazsiz cezasiz....
maşallah çizgisi bozulmamıs bir arac.
jantlar değiştirilip imkan varsa birazda basılda cok guzel olur![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
aleeco hocam ben de bu honda kimin diyom ya ????
bu arada lastik olcusunu yanlıs yazmısım205 45 17 ustundekiler, %0.1 hata payı fln orjinalerle.
bu arada panjur olayı cok komik, ebayden 9 dolara aldım 40 dolar yol parası verdim, ilk geleni benim elektrikcinin cıragı kırdı ben de kafasını kırıyordum az dahabu 2.cisi
ayrıca isteyene focus normal beles panjur verebilirim![]()
Eski bir ST kullanıısı olarak; sakın ama sakın arabana bişi yapma. Sadece ofsetli 17 jant tak. Bulabiliosan brock b1. Aracı ona uygun düşür. Farları açtır sadece krom rengi olan yerleri siyaha boya. Al sana zaten mükemmel bir araç
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
masallah allah kaza bela vermesınn hıc bozma arabanı boyle bın derım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
farları boyadım dun bugun montaj fln fena oldu
musty hocam sendeki yaylar ne marka? bi de hakkaten siyahlar boyanınca guzel oluyomus yailk fırsatta aynalar piano black olacak senden kopya
benden de sana ufacık bi tavsiye ledli stopların yenileri varya enine dogru led olan hocam onlardan tak bence cok guzel oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)