Her gördüğümde maşallah dediğim , çok güzel ve özel bir araba..Allah sahibine güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.... Yalnız sarı SI kimin arabası bilmiyorum ama geçen gün gördüm çok güzel olmuş , Her iki arabayada 41 kere maşallah...
Printable View
Her gördüğümde maşallah dediğim , çok güzel ve özel bir araba..Allah sahibine güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.... Yalnız sarı SI kimin arabası bilmiyorum ama geçen gün gördüm çok güzel olmuş , Her iki arabayada 41 kere maşallah...
güzel araç kazasız belasız kullanın laguna eki şık oLmuş
LT ile ilgili komik bir olay yaşadım :) , paylaşıyım istedim..
Sanayide yıkamacıya gittim 21Turbo yu yıkadık pakladık , Yıkamadaki arkadaş , ' Abi bu akşam kandıra yolunda 106GTI ile 206RC deniyeceklermiş , ben gidicem sende gelirmisin'' dedi.. 206RC kiminmiş diye sordum , buralarda geziyo abi mavi renkli 41AD plakalı dedi , :) :) , dedim allah allah benimde mavi renkli , 41 AD plakalı RC im var ama , akşamki denemeden haberim yok :) Sonra anlaşıldı , Ömer in bir arkadaşı benim bir arkadaşıma sölemiş , o bladere söylemiş.. Baya bi muhabbet dönmüş.. :)
O akşam Typer larla kandıra yoluna gittik , gitmişkende Turbolu TypeR la gazlayalım dedik iyi oldu.... Boşlukta Süleyman ın vtec ile RC yi ufaktan denedik biz dönerken polis amcalar herzamanki yerlerini alıyodu...
maşallah kazasiz belasiz
maşallah çok güzel bi 106 gti..:icon_tup:
Maşallah..
İzmitin 2 guzel beyazından biri..
Allah kazasız belasız surmek nasip etsin..
Walla o vteci biz boy boy geçtikte Rc'y bilmem.Ama şunu diyim RC stocksa onuda rahat geçeriz.
Deneyıp Gormek LAzım Kanka :)
Masallah Lt'mıse :D
allah kaza bela vermesin cok tatlı duruyor 106
Abi büyüğümsün ama şunu söliyim biz şimdiye kadar hiç klavyede kalmadık allah a şükür bizi tanımıosun sanırım azda olsa.Bu akşam arayın rc yi eğer stocksa gelelim deneyelim.
Ha stock deil derseniz biliosun ztn muhabbeti sınıflar denk olmamasına rağmen stock olduğu için deniyoruz diğer türlü saçmalık olur bunu az işten anlayan herkez böyle bilir.Ama dediğim gibi sotcksa hiç problem yok bizim araçta chip filtre eksoz var ne hafifletme ne bişey bu akşam deneriz.Klvaye adamlığı işlerini çoktan yedik bitirdik biz bunuda ekliyim.Yenisiniz sanırım burda
Klavye konusunda yazdığımı yanlış anlamışsın yada ben hatalı bir cümle kurmuşum.. Öncelikle istemeden de olsa had aşan bir çümle kurduysam kusuruma bakma...
Anlatmak istediğim araba ne kadar güçlü olursa olsun , gazlarken ufacık bir buji kablosu sorunu yada vites kaçırma gibi birsürü aksilikler başa gelebiliyor.. Klavye adamlığı gibi bir yakıştırma yapmayı zaten kandime yakıştırmam... Bu şekilde anlaşıldıysam yanlış anlaşılmışım..
Araba deneme konusunda bir iddam yok.. 3-5 arkadaş bir araya gelip çay kahve içip muhabbetin dibine vurduktan sonra yolda arabaları denemek zaten güzel olan ortamın cilası oluyor..( ki sizi bu gözle görüyorum ) Ama öbür türlü benim arabam geçer senin araban geçer dialoğuyla gazı alıp Kandıra yoluna çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana...
RC tamamen standart , son susturucu ve filtre var.. Cilo RS beni geçiyor :)
Bız HEr Aksam Toplanırız Zaten Sızlede Bı Aksam Tanısırız Muhabbetımızı YAparız Onun SOnrasında Denenır Arabalar Sorun Deıl ;)
Sızın Kurdugunuz Cumlu Bıraz Agır oldugu Icın Arkadasım Sıze Ole Yazdı Sorun Yok Denenır.
Clıo Rs Sızı GEcıyorsa Denenebılır Guzel Bı Deneme Olur ;)
ben gecen aksam bekledım ama bız gıttıkten sora 3 ya da 4 106 gelıp denedı lt nın guzel yurudugunu duydum herzamaqn 106 dan cekınırım cok 106 m oldu neler yapıcagını bılırım ama roll yapılcaksa kandıra yolu degılde otobanda yapılsa daha saglıklı olur 4un vıtesın sonunda bırakıyor herkes bn typer la 5ıncı vts sonu bırakıyorum mecbr yol bıttıgı ıcın typer la denemek ıstersenız ben ezelden berı varım :) cıhan senlede tanısmak nasıp olmadı tam 106 yı sattıgın gun alıcı arkdasla yolda denk geldık bn aldım abı dedı tamam slm sole ozaman dedım :)
Kandıra Yolunda Dedıgın Gıbı Pek Saglıklı Olmuyor Cagırıyorlar Oraya MEcbur Gıtmek Durumunda Kalıyorus ;)
Lt 106 Mıs Da Pe 106 Mısda Ikısıde Cok Guzel Yuruyor;)
Typer Stocksa Olabılır ;) Maksat Eglenmek GEcmek GEcılmek Deıl ;)
Allah kaza bela vermesin gerçekten kalem gibi 106
Araba denemek sorun değil , müsait olduğumuz her zaman eğlenceye çıkarız , önce Cihan a anlatmak istediğimi doğru dürüst anlatıyım , gönlünü alıyım gerisi kolay....
Sorunda orda işte , benim sölemek istediğim şey gayet normal ama , anlatım şeklimden olsa gerek ağır bir cümle gibi algılanmış....
Clio ile denediğimizde gaza oturur oturmaz 1-2 boy açıyo , 4.viteste 3 boy oluyo , 5 te yakalıyorum , ama bundan sonra yakalıyamam RS in 5 ini kısalttılar..
bu aksam yagmur olmazsa ben denemek ısterım stock typer bndekı kat ı orjınal egzostu hepsı uzerınde bı tek fıltre var uyarsa hem tanısmıs olalım hem denerız
jantlar +renk+ arac+ fena...masallah
Walla bi türlü yüz yüze tanışamadık :D Arkadaş söyledi Outlet ışıklarda denk gelmişsiniz :D 106 dediğin gibi her zaman yanına yaklaşırken korkulması gereken bi araç bence içi dolu turşucuk :D LT'nin maşallahı var cidden araç gayet sağlıklı ve düzgün yürüyor :) Az çok tanırsın bizi kesinlikle artisliğimiz şaşalığımız olmamıştır kimseye amacımız güzel deneme yapıp muhabbet etmek bizim gibi bu işlerle uğraşanlarla tanışmak :) Senin R la denemekte güzel olur Arda stock ise zevkli olur tahminimce filtre eksozlu RC ve stock EP3 ile güzel deneme olur çekişmeli yani :) 0554 464 0089 Arda bi msj atarsın bana telin bulunsun bigün oturup muhabbet edelim artık :icon_tup:
Yok abi estafurullah büyüğümsün saygı duyarım her şartta.
Abi bizde aynı düşüncedeyiz bizim için geçmek geçilmek sorun dğeil yeterki karşımızdaki insanlarla 10 numara muhabbet gırgır şamatamız olsun.Biz hep kendi aramızda dolaşıyor geziyor deniyoruz.Oturup çay kahve muhabbetteyiz neredeyse hergün ;) Denemesekte yada geçsekte geçilsekte sizinle tanışmak isteriz :icon_tup: Bu şekilde işin bilincini almış yürümüş abilerimizin çevremizde olması güzel olur :) Denemesi bahane abi :icon_tup:
bende ar yok kardesım artık en son yenı aldım bı tane daha 34 yk plaka var bnde su an bende proje amaclı aldım aldıgımdan berı hıcbırsey takmadım turbolucaz nasıp olursa aracımda su an kumho lastık var :) debrıyaj kac senelık bılmıorm kazık gıbı :) bu aksam goruselım arıcam bırazdan senı 206 rc ılker abı bu hafta 4 12 calısıyor oda daha sonra katılır aramza
Abicim hiç sorun yok senin gönlünün temiz olduğu yazılarından belli canın saolsun mimik yok ses yok böyle olması doğaldır ;)
Saolasın :icon_tup:
Tam Mustinin dediği gibi bizim için adam gibi adamlarla güzel muhabbet gülmek eğlenmek denemek çay içmek gır gır şamata yapmak ;) Bizim ortamımızda biçok kişi bizi çok güzel tanır memnundur her türlü muhabbetimizden olmayanlarda bizi çekemeyenlerdir kesinlikle :)
Kanrıda ylu denenecek en son yol kesinlikle geçen akşam LT ve Ben Si ile bi yunus tan birde ekipten kaçtık hayatımda virajlarda hiç o kadar sıkmamıştım yolda bozuk Allah korusun bence otobandanda ziyade Yeniköy düzlüğüde müsait :icon_tup:
Aynen Kardesım Izmıt Ufak Bız Buyuk Cekemeyenler Cok :D
Ama Sevenlerımız Daha Cok :D
LT&PE Sevıyorum Ikı Beyazımızı ;)
Mücahit 72 amper diyorum anlayan anladı :D
Maşallah kardeşimin aracına.Koltuğa oturunca direk benim zilli geldi aklıma.Bu denli temz orj 106 görmeyeli olmuş baya
Sabahın 5inde caddede olanlar anlar tabi :D ''tamam bırakayım nerdesiniz?'' ''ee şey ee nerdeyizzz .orbacidayiz ee sey emmim emmimdeyiz'' :D :D
HAhahahhaha :D
Müco 15leri taksın 3te 80le giderken salça olacağım zaten :)
kazasız belasız cok guzel duruyorlar maaşallah
yaw buarada ben gebzeye bı 2001 vts2 satmıştım 42 ASP 33 plakalı bal küpü rengi neoldu o araba :D
maşallah cok guzel araç sade
konuşma cihan sizde gebzelisiniz:D