puhahahaha :D:D:D:D nasıl çözdüm çakallll
yok kanka bana bişe buluşmadı çok şükür nasılsak öyleyiz biliyon beni kendi aramızda en zevklisi başkası yalan
Printable View
Maşallah kanka çekmişsin yine, yalnız bu 106'ya bayıldım. 106 olup favorim olan ilk 2 araç da sizde ne kısmet :)
Güzel yürüdüğünü hep duyardım ama bu akşam hem güzel kardeşlerimle tanışma hemde LT yi canlı canlı görmek nasip oldu.. :) , kırmızı 106 yı hiç alakasız geçti yaw... TypeR lada 3 sonuna kadar kafa kafaya yürümesi cabası.. Güzel güzel.. Maşallah.. :) :)
Bende az önce msnden aldım haberleri.Bir maşallahta benden:)
3.vites kapris yaptı , yoksa çok güzel yürücektik.. RC yi yarın yıkatıyım , paklatıyım da kaprisi bitsin..
Evet naz yapmış duydum.Naz yapmasa sonuç daha olumlu olurdu gibime geliyor.Şahsi fikrim sonuç değişmez ama ara daha az olurdu yönünde.
Benim fikrim biraz daha farklı , 3.vites sonuna kadar avantaj 106 da.. hafifliği ve kısa şanzımanı ile güzel işler yapar ama 3.bittiğinde avanyajıda bitiyor , bu sefer RC nin büyük hacimi ve daha güçlü oluşu 4 ve 5 te geçilmemesini sağlar gibime geliyor... Bundan sonra sıkıntı olmaz zaten ara ara buluşur deneriz :)
Aynen :) Bende oralara esip geldiğimde görüşelim tanışalım:) Mustafa Cİhan Ömer falan herberaber toplanıyoruz zaten genelde
Geldiğinde , Cihan ların bir telefon açmaları yeterli olur..
Eyvallah.Ben geldiğimde baskı yaparım onlara arayın diye :)
Kocaman Masallah LT Mıse :)
çıtalarda boya artıkları mı var :)
Size ayrılacak vakit her zaman var , birdahaki sefere daha uzun oturur muhabbetin dibine vururuz.. Saolasın kardeşim , elimizden geldiğince bakıyoruz kerataya...Araba güzel de biz ihtiyarladık artık..2 nin sonuna kadar gazlamam konusunda ilahi bir işaret olsa gerek bu akşamki.. :)
ben denemıcem artık arabamı uzmeye kıyamıyorum :) omer bugun telefon beklıorm vtı alırsanız ararsın
maşallah çok güzelaraç kazasız belasız
maaşallah beyaz fare harika görünüyor 41 kere maaşallah.
Çok temizmiş harika görünüyor. cc jantları çok yakışıyor...
Yok be abicim 94 model 205 gti işte kazısa kazısa kazı kazan kazır :) :) :) Dün gece 23:45 de izmite geldi ufaktan gazladım :) 10-15 gün buralarda olacak , 34 S plakalı beyaz eski püskü bir 205 cik...Çocukları haberdar et yolda denk gelirler falan , aman diyim.. :)
çok güzel duruyor jantlar renk on numara ...
Allah ikinizede uzun ömürler versin. Maşallah. ;)
yaaa mücahit abi satmadı mı daha bu çakma gti ı :D
ben dedim mücahit abiye alp abi 15 veriyo gel verelim yok dedi :D (alp arkadaşı olur) :D
Allah kaza bela vermesin nadir beyazlardan oda.